© Şanlıurfa Olay 2021

Kaya ailesinin mutlu günü!

Şanlıurfa Olay Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Saadet Partisi Ankara İl Başkan Yardımcısı Şemseddin Kaya'nın İnşaat Mühendisi işadamı oğlu Yusuf İslam Kaya dünya evine girdi.

Ankara’da yapılan düğün törenine Şanlıurfa'dan çok sayıda katılımcının yanında siyasetçi, bürokrat ve işadamları, basın sektöründen bazı isimler katıldı. 

Düğüne katılanlar arasında Saadet Partisi Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, İstanbul Milletvekili Birol Aydın, 27  Dönem Konya Milletvekili ve Saadet Partisi eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara İl Başkan Adnan Simit, Saadet Partisi GİK Üyesi Yusuf Sunar, 19.ve 20 dönem Şanlıurfa Milletvekili ve eski Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Halil Çelik başta olmak üzere Ankara'da bulunan bazı STK Başkanları, birçok yargı mensubu ve bürokratlar katıldı. 

Bizde Olay Medya Grubu olarak kıymetli ağabeyimiz Şemseddin Kaya'nın mahdumu Yusuf İslam Kaya'ya bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER