© Şanlıurfa Olay 2021

Şanlıurfa'da Büyük Asayiş Operasyonu: 17 Bin Kişi Kontrol Edildi!

Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen geniş çaplı asayiş uygulamasında 17 bin kişi kontrol edilirken, 14 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca 27 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, 3 araç trafikten men edildi.

**ŞANLIURFA** - Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzur ve güven ortamının sağlanması, suç ve suçluların bertaraf edilmesi amacıyla geniş çaplı şok uygulamalar gerçekleştirildi. Emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 17 bin 112 şahıs, 2 bin 712 araç ve 312 motosiklet kontrol edildi. Denetimler sonucunda 14 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan uygulamalarda ekipler tarafından 2 ruhsatsız tabanca, 3 kuru sıkı tabanca, 1 tüfek, 44 narkotik hap ve 4,67 gram narkotik madde ele geçirildi. Ayrıca toplam 27 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, 3 araç trafikten men edildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, suçlulara karşı kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğini ve huzurlu bir ortam için çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER