© Şanlıurfa Olay 2021

Şanlıurfa’da fuhuş iddiası!

Daha önce de sık sık gündeme gelen Haliliye’de bazı mahallelerde evlerin günlük kiralanıp uyuşturucu, fuhuş gibi kötü amaçlarla kullanıldığı iddiası, yine gündeme geldi. Şair Şevket Mahallesi Muhtarı Ahmet Altun’un yaptığı şikayet üzerine emniyet ekipleri harekete geçti.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan bazı mahallelerde günübirlik evlerin kiraya verildiği ve uyuşturucu, fuhuş gibi kötü amaçlarla kullanıldığı iddiası bir kez daha gündeme geldi. 

 

İlçede bulunana Şair Şevket Mahallesinde muhtarlık yapan Ahmet Altun, emniyet ekiplerine bu durumu bildirerek, günübirlik kiralanan evlerin kapatılmasını istedi. 

 

Bunun üzerine emniyet ekipleri gerekli çalışmaları yaptığını ve tespit edilmesi durumuna evlerin mühürleneceğini Altun’a iletti. 

 

Daha önce de sık sık bu konu hakkında paylaşım yapan Altun sosyal medya hesabından yaptığı “Bu uyarımı rica ediyorum dikkate alın. Günübirlik evleri saatlik kiraya veriyorlar. Uyuşturucu kullanımı ve istismarlar bu tür evlerde dönüyor. Bir şey görürseniz direk bana iletin” paylaşımla vatandaşların da duyarlı olmasını istedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER