© Şanlıurfa Olay 2021

Karaköprü’nün Altyapısı Yenileniyor!

Şanlıurfa Karaköprü'de elektrik, su, doğalgaz ve internet alanlarındaki altyapı sorunlarının bu yıl tamamlanması için kapsamlı çalışmalar yürütülüyor.

Tüm kurumların koordineli bir şekilde çalıştığı ilçede, Karaköprü Belediyesi de altyapısı tamamlanan yolları yenileme faaliyetlerine devam ediyor.

Şanlıurfa’nın en hızlı büyüyen ilçesi olan Karaköprü'de, altyapının yenilenmesi ve yeni konutlaşan bölgelerde altyapı ihtiyacının giderilmesi amacıyla çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Karaköprü Belediye Meclisi'nden alınan kararla, elektrik problemlerinin çözülmesi için DEDAŞ tarafından ilçedeki 31 noktaya yeni trafo tahsisi çalışmaları yapılıyor.

Ayrıca, mobil operatörler için 16 noktada istasyon kurulması için altyapı faaliyetleri devam ederken, su ve kanalizasyon işlemleri için de ŞUSKİ tarafından ilçenin belirli bölgelerinde altyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçede ciddi bir altyapı atağı başlatıldığını belirterek, "Meclisimizde ve encümende yaptığımız çalışma ile ilçemizde elektrik, telekom ve mobil operatörler noktasında eksikliklerin giderilmesi için ilgili kurumlarla koordineli olarak çalışmalar başlattık. İlçemizde sağlam bir altyapının kurulması için bu çalışmaların yapılması gerekiyor. Şu anda Karaköprü’de kazı çalışmaları yoğun bir şekilde yapılıyor. Fen işleri birimlerimiz, kazılan bu alanlarda altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra vatandaşların mağdur olmaması için hızlı bir şekilde üstyapı düzenlemesini gerçekleştiriyor. Bir şehri üstyapı noktasında iyi bir seviyeye getirmek için altyapı hizmetlerini bitirmeniz gerekiyor," dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER