© Şanlıurfa Olay 2021

Başkan Nihat Çiftçi'den Gaziler Günü mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak gazilerin şehitlerle birlikte vatan toprağı için gösterdikleri fedakarlıklarla vatanseverliğin sembolü olduklarını ifade etti

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Başkan Nihat Çiftçi, Gaziler Günü mesajında, gazilerin ülke için verdikleri mücadeleye ve gösterdikleri cesarete vurgu yaparken şu cümlelere yer verdi: “Bağımsızlığımız ve vatan toprağı uğruna canlarını feda eden gazilerimizi her zaman hatırlamalı ve gösterdikleri fedakarlıkları ve kahramanlıkları asla unutmamalıyız. Gazilerimiz milletimizin onurudur ve onların fedakarlıkları bizlere bırakılan en değerli mirastır.

 

Tarihten bu yana vatanı savunmak için her zaman yiğitle ön planda olmuş, kimi canını kimi ise sağlığını yitirmiştir. Onların kahramanlık hikayeleri şüphesiz ki gelecek nesiller için örnek teşkil edecektir. Vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlıklı ve sıhhatli uzun ömürler diliyorum.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER