© Şanlıurfa Olay 2021

Haliliye kırsalında yol çalışması!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi'nden gelen açıklamaya göre, ilçedeki kırsal mahallelerde ilk kez başlatılan sathi asfalt çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi’nden gelen habere göre, Fen İşleri Müdürlüğü, ‘Değişimin ve Yeniliğin Kalbi Haliliye’ sloganıyla merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Merkez mahallelerde sıcak asfalt, kilitli beton parke döşeme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve onarım yapıyor. Yol açma çalışmalarıyla da ulaşım ağını genişleten ekipler, kırsal mahallelerdeki yolları ise stabilize ve sathi kaplama asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Ekiplerin çalışmasıyla kırsalda devam eden sathi kaplama asfalt çalışmalarının kasamı genişletilirken, Küçüksenemağara Mahallesinde yollar bitme aşamasına geldi. Asfalt öncesi yapılan hazırlık çalışmalarının ardından mahalle yolları sathi kaplama asfalt ile buluşturulurken, kullanıma sunulan asfaltlı yollar ulaşımı büyük rahatlattı. Haliliye Belediye Başkanı Canpolat ile ilk kez yollarının asfaltlandığını belirten mahalle sakinleri, yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulduklarını ifade ederek, Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından merkez ve kırsalda yürütülen ve mahalle sakinlerinden tam not alan yol çalışmalarının ise periyodik olarak devam ettiği kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER