© Şanlıurfa Olay 2021

Haliliye Belediyesi, Ramazan Ayı'nın Birlik ve Beraberlik Ruhunu Yaşatıyor

Haliliye Belediyesi, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak amacıyla her gün iftar sofrası düzenliyor. Bu etkinlikler, vatandaşların bir araya gelerek iftarlarını açmalarını sağlıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatları doğrultusunda, Haliliye'de her gün iftar sofrası kuruluyor. Ahmet Yesevi Mahallesi'nde bulunan Sosyal Yardım Kompleksi önünde düzenlenen iftar sofrası programı ile onlarca vatandaş bir araya geliyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından dağıtılan iftar yemekleri ile Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhu yaşatılıyor.

İftarını birlikte açan vatandaşlar, her gün iftar sofrası ile bir araya gelmelerine olanak sağlayan Başkan Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkür ediyor.

Haliliye Belediyesi’nin her gün vatandaşları bir araya getirdiği iftar sofrası programında tasavvuf ekibi de sahne alıyor. Tasavvuf ekibi, seslendirdikleri ilahiler ile büyük beğeni topluyor. Bu etkinlikler, Ramazan ayının manevi atmosferini daha da güçlendiriyor.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER