kadir evliyaoÄŸlu
olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Şanlıurfa’da Elektrik kesintisi

Şanlıurfa’da Elektrik kesintisi
Şanlıurfa’da 7 Eylül 2024 tarihinde beş ilçede planlı elektrik kesintisi uygulanacak. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, kesintiler şu ilçelerde ve mahallelerde yaşanacak:

Şanlıurfa’da 7 Eylül 2024 Tarihinde Elektrik Kesintisi Yaşanacak İlçeler ve Mahalleler

AKÇAKALE: Tatlıca, Hürriyet, Turgut Özal, Atatürk, Fatih Sultan Mehmet, Sevimli, Zeytindalı, Yenişehir, Şahinler ve Ceylanlı mahallelerinde, 08:00 ile 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak.

 

SURUÇ: Kırkmağara, Akıncı, Karataş, Sarayaltı, Yurtçiçeği, Aligör, Üçpınar, Topçular, Karadut, Dinlence, Cumhuriyet, Barış ve Saygın mahallelerinde, 09:00 ile 18:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

 

EYYÜBİYE: Uğraklı, Koruklu, Baykuş, Yukarıbeydaş, Üzerlik, Şahinalan, Özlü, Gözeller, Küçükdüzlük, Olgunlar, Büyükdüzlük, Selman, Banarlı, Alacalı, Hazreti İmambakır, Yakacık, Sehrince, Yukarıyarımca, Huzurlu, Sütlüce, Kırmıtlı, Kabataş, Çağbaşı, Tekneli, Yardımlı, Yayvandoruk, Şükürali, Yolgider, Minare, Bellitaş, Ağcıl, Tantana, Çatalhurma, Kılıçlı, Doruç, Küçükminare, Büyüktürbe, Bozyazı, Arın, Parapara, Tahılalan, Aşağıyarımca, Ahmetkara, Dayanıklı, Tozluca, Öncüler, Buğdaytepe, Varlıalan, Kökenli, Bükdere, Balkat, Diriliş ve Buldum mahallelerinde, 14:00 ile 15:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

 

BOZOVA: Küçüktülmen, Demircik, Örcünlü, Yeşil Ova, Kesmetaş, Kabacık, Dutluca, Taşan, Seyitören, Soğukkuyu, Hisarlar, Baltaş, Saluc, Kepirce, Arıkök, Argıncık, Üçdirek, Bulancak, Yaslıca, Mülkören, Kındırali, Tunalı, Altınlı, Buğluca, Eskin, Karapınar, Konuksever, Avlak, Bağlıca, Karakaş, Biris, Çakmaklı, Yavuz Selim ve Kırmızıpınar mahallelerinde, 09:00 ile 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

 

BİRECİK: Ağırtaş, Karşıyaka, Diktepe, Kocaali, Bozdere, Dalocak, Günışığı, Ünsal, Almaşar, Kurucahöyük, Yuvacık, Aşağıalmaşar, Uğurcuk, Çoğan, Bentbahçesi ve Tüten mahallelerinde, 12:00 ile 18:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

 

Vatandaşların bu tarihlerde elektrik kesintilerine hazırlıklı olmaları ve gerekli tedbirleri almaları önemle duyurulur.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDÄ°M
  • 0
    ALKIÅž
  • 0
    KOMÄ°K
  • 0
    Ä°NANILMAZ
  • 0
    ÃœZGÃœN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

BaÅŸka haber bulunmuyor!

casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-g�venilir casino siteleri-aresbet-