kadir evliyaoÄŸlu
olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Şanlıurfa'da Asayiş ve güvenlik Bilgilendirme toplantısı yapıldı

Şanlıurfa'da Asayiş ve güvenlik Bilgilendirme toplantısı yapıldı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Başkanlığında asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Vali Şıldak, Şanlıurfa’da son 1 ayda 13 kişinin cinayete kurban gittiğini açıkladı.

Şanlıurfa Valiliği, kentte yaşanan suçlar, madde bağımlılığı ve şehir huzuru ile ilgili ‘Asayiş ve Güvenlik Basın Bilgilendirme Toplantısı düzenledi.

Åžanlıurfa ValiliÄŸi konferans salonunda yapılan toplantıya, Åžanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın yanı sıra Ä°l Jandarma Komutanı Mücahit Avkıran ve  Ä°l Emniyet Müdürü Erdem Bildirici katıldı.

Uyuşturucuyla mücadele, trafik uygulamaları, aranan şahısların yakalanması gibi konularda kentte yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Şıldak, suç ve suçlularla mücadelede vatandaşların da desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

1 AYDA 13, SON 8 AYDA İSE 47 KİŞİ CİNAYETE KURBAN GİTTİ, 37 ŞAHIS BOĞULDU

Toplantıda konuşan Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da yaşanan cinayet ve boğulma vakalarına değindi. Vali Şıldak, Şanlıurfa’da son 1 ayda 13, son 8 ayda ise 47 kişinin cinayete kurban gittiğini açıkladı. Vali ayrıca son 8 ayda 37 kişinin boğularak can verdiğini bildirdi.

Hüküm Giymiş 227 Şüpheli Yakalandı

AÄŸustos ayında 227 ÅŸahsın yakalandığını aktartan Vali Şıldak, “Haklarında hüküm verilmiÅŸ suçlulara iliÅŸkindir. Onun dışında arama kaydı olan ve yakalanan kiÅŸi sayısı çok daha fazla, bu sadece  suçlu olarak hüküm yemiÅŸ ve doÄŸrudan cezaevine sevk edilen kiÅŸilerdir. Bunlar 227 kiÅŸi olarak bu ay rekor bir seviyeye çıktı. Bunlara baktığımızda kasten öldürme suçundan arana 12 kiÅŸi, hırsızlık suçundan aranan 50 kiÅŸi, uyuÅŸturucu ticaretinden aranan 20 kiÅŸi, silah kaçakçılığından aranan 4, dolandırıcılık suçundan aranan 20 kiÅŸi, olmak üzere 121 kiÅŸi de diÄŸer suçlar olacak ÅŸekilde 227 kiÅŸi yakalanarak adli mercilere teslim edilmiÅŸ ve bu kiÅŸilerin cezaevine girmeleri saÄŸlamıştır" dedi.

Şanlıurfa'yı daha yaşanabilir hale getireceklerini aktaran Şıldak, "Temel amacımız şehrimizin en güvenli şehirler arasında yer almasıdır. Mevcut duruma göre asayişin düzgün olduğu, giderek de iyileşen seviyede bir sonuç karşımıza çıkıyor. Eksikler olabilir. Maalesef suç ve suçlular durmayacaktır. Bize düşen görev en başta fırsat vermemek, suçun oluşumunu engellemektir." ifadelerini kullandı.

 

Vali Şıldak, başından silahla vurularak öldürülen öğretmen Yasin Kayran (26) soruşturmasının da titizlikle sürdüğünü ve ailesine telefonla başsağlığı dileklerini ilettiğini sözlerine ekledi.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDÄ°M
  • 0
    ALKIÅž
  • 0
    KOMÄ°K
  • 0
    Ä°NANILMAZ
  • 0
    ÃœZGÃœN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

BaÅŸka haber bulunmuyor!

casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-g�venilir casino siteleri-aresbet-