kadir evliyaoğlu
olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Anadolu Basını Kastamonu’da Çözüm Arıyor!


Anadolu Basını Kastamonu’da Çözüm Arıyor!
Anadolu Basın Birliği (ABB) Genel Başkanı ve Yönetimi, 16 Ağustos 2024 Cuma günü saat 14.00'te Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu'nda Anadolu basınının sorunlarını tartışmak üzere Kastamonu basını ile bir araya gelecek.

Toplantıya Belediye Başkanı, Kastamonu Milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve diğer davetlilerin katılımı bekleniyor. Anadolu Basını çözüm yolundaki ilk toplantısını 12-14 Temmuz tarihlerinde Samsun’da gerçekleştirdi. Samsun’da düzenlenen bu toplantıya ABB Genel Başkanı Mehmet Bora Zor ve yönetimi ile Ankara, İstanbul, Adana, Samsun, Trabzon, Gaziantep, Adana ve Şanlıurfa gibi illerden basın mensupları katıldı.

 

ABB Genel Başkanı Mehmet Bora Zor, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Anadolu Basın Birliği’nin ‘Anadolu Basını Çözüm Yolunda’ toplantılarının ilkini Samsun’da gerçekleştirdik. İkinci toplantımızı ise 16 Ağustos’ta Kastamonu’da yapacağız. Sorunlarımız büyük ve bu sorunları çözmek için Anadolu basını olarak birlik olmak zorundayız. Yaptığımız toplantıda, Anadolu basını olarak birlik olmamız gerektiği gerçeği bir kez daha ortaya çıktı. Her sektörde farklı dernekler kurulabiliyor, ancak sektörün geleceği için bu derneklerin bir araya gelmesi gerektiğini görüyoruz. Biz de Anadolu basını olarak bu birlikteliği sağlamak zorundayız. Anadolu’nun bağrından çıkan bir dernek olarak, Anadolu Basın Birliği’nin çözüm arayışında önemli bir paydaş olacağına inanıyoruz. Çünkü bizler ve üyelerimiz, Anadolu’daki sıkıntıları birebir yaşayan kişileriz. Sorunları da çözüm yollarını da çok iyi biliyoruz. Anadolu Basın Birliği olarak, çözüm yolunda elimizi taşın altına koymaya hazırız. Gelin çözüm yolunda bir araya gelelim.”

 

ABB Kastamonu Şube Başkanı Sabahattin Büyükoral ise, "Anadolu Basını çözüm yolundaki ilk toplantıyı 12-14 Temmuz tarihlerinde Samsun’da gerçekleştirdik. 16 Ağustos 2024 Cuma günü saat 14.00'te Kastamonu'da, “Anadolu Basını Çözüm Yolunda” ikinci toplantımızı gerçekleştireceğiz. Toplantı öncesinde bazı kurumları ziyaret edecek ve ardından Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu'nda toplantımıza devam edeceğiz. İlimizde ABB Genel Başkanı M. Bora Zor ve yönetimi ile basın mensuplarını ağırlayacağız. Programımızda emeği ve katkısı geçen herkese ABB adına şimdiden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-g�venilir casino siteleri-aresbet-