© Şanlıurfa Olay 2021

Şanlıurfa ve Bazı İlçelerde Gün Boyu Elektirik Yok!

Şanlıurfa'da 28 Haziran 2024 tarihinde dört ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi açıklandı.

Şanlıurfa Haliliye, Eyyübiye, Akçakale ve Viranşehir’e Kötü Haber: Gün Boyu Elektrik Kesintisi

 

Şanlıurfa'da 28 Haziran 2024 tarihinde dört ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi açıklandı.

 

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), Şanlıurfa ilinde planlı bir şekilde elektrik kesintileri uygulayacak. İşte kesinti yaşanacak ilçeler ve mahalleler ile kesinti tarihleri ve saatleri:

 

**Akçakale:**

- Vize, Sakça, Dodandı, Büyücek, Aşağıderen, Yukarıderen, Alatlar, İkizce, Gülveren, Hacıekber, Arıcan, Bolatlar, Akbilek, Kayalık, Ortaderen, Onartak, Aşağıpeydaş, Sevimli, Yukarıpeydaş, Yeşerti, Adnan Menderes, Fişenge, Küçük Hacıekber, Bozceylan, Sefaköy, Çatalhurma, Uzunyol, Sugeldi ve Küplüce mahallelerinde 13:00 ile 16:00 arası elektrik kesintisi olacak.

 

**Viranşehir:**

- Dikil, Konakyeri, Karınca, Pınarbaşı, Keceli, Kervansaray, Kumçeşme, Kargılı, Demirci, Dinçer, Balııca, Gözler, Güleryüz, Aşağıatmaz, Büyükgörümlü, Küçüktoğçu, Oğlakçı, Yukarışölen, Koşulu ve Burç mahallelerinde 13:00 ile 15:00 arası elektrik kesintisi olacak.

 

**Haliliye:**

- Sultan Fatih, Bahçelievler, Bamyasuyu, Şehitlik, Cengiztopel, Şair Şevket, Atatürk ve Mimar Sinan mahallelerinde 08:00 ile 14:00 arası elektrik kesintisi olacak.

 

**Eyyübiye:**

- Gözeller, Gümüşören, Ulucanlar, Nadire, Akdilek, Sağlık, Karaman, Selman, Horozköy, Kınalı, Yardımcı ve Mutlaca mahallelerinde 09:00 ile 17:00 arası elektrik kesintisi olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER