© Şanlıurfa Olay 2021

AK Partili Yetkililer Şanlıurfa’ya Geliyor: Yeni İl Başkanı Bu Şekilde Belirlenecek

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun görevinden affını istemesi üzerine, AK Parti yetkililerinin Şanlıurfa'ya geleceği öğrenildi. Bu ziyaret, il başkanının belirlenmesinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor ve yetkililerin izleyeceği yol haritası belli oldu.

AK Parti yetkilileri, yeni başkanı belirlemek için pazartesi günü Şanlıurfa’ya gelecek. Pazartesi sabahı şehre ulaşacak olan yetkililer, AK Parti Şanlıurfa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, ilçe gençlik kolları başkanlığı, büyükşehir belediyesi meclis üyeleri, il kadın kolları ve il gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe ana kademe yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu üyeleri ve demokrasi hakem kurulunda anket yapacak.

 

Daha sonra, il başkanı ve il kadın kolları başkanı, eski il başkanları, büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanları, ilçe başkanları ve il başkan adaylarıyla yüz yüze görüşmeler gerçekleştirilecek. Yetkililer, sürecin devamında genel merkez kurucuları kurulu üyeleri ile mevcut ve eski milletvekilleriyle görüşme yaptıktan sonra Ankara’ya dönecekler. Kesin karar, Ankara’da yapılan değerlendirme sonucunda verilecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER