Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfaspor'a PFDK'dan Ağır Ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Şanlıurfaspor'a, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 195 bin TL para cezası verdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2025 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2025 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Şanlıurfaspor'a PFDK'dan Ağır Ceza

Türkiye Futbol Federasyonu PFDK tarafından alınan kararda, Şanlıurfaspor ile ilgili önemli cezai yaptırımlar belirlendi.

ÇİRKİN VE KÖTÜ TEZAHÜRAT NEDENİYLE CEZA

05.03.2025 tarihinde oynanan Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor - Adanaspor A.Ş. Trendyol 1. Lig müsabakasında, Şanlıurfaspor taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle PFDK, kulübe 195.000 TL para cezası verdi. Bu cezanın, aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakalarda 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı verildiği açıklandı.

TRİBÜNLERE GİRİŞ ENGELİ

PFDK, FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan maraton alt tribün B numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesine ve bu kişilerin bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.