Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yavaş Bahçeli’nin Öcalan çağrısına Şanlıurfa’dan cevap verdi: Hepimiz şaşkınız

“UNESCO Müzik Şehri Lansmanı" programına katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Yavaş Bahçeli’nin Öcalan çağrısına Şanlıurfa’dan cevap verdi: Hepimiz şaşkınız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK lideri Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı çağrıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'nın UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na dahil olması nedeniyle kentte düzenlenecek olan UNESCO Müzik Şehri Lansmanı’na katılmak üzere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün Şanlıurfa’ya geldi.

Lansman öncesi Harran’a giden Yavaş, tarihi yerleri gezdikten sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ile beraber Şanlıurfa’ya geldi.

Başkan Yavaş’a, gazeteciler Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, PKK lideri Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı çağrıyı sordu.

YAVAŞ: YUKARIDA İLGİNÇ ŞEYLER OLUYOR

“Hepimiz şaşkınız” diyen Yavaş, “Geçmişte söylenenlerle şimdi karşılaştığımızda tavır değişikliğini anlamaya çalışıyorum. Buna en iyi cevabı toplum verecek. Son 24 saatte toplumun nabzını tutma fırsatım olmadı. Hemen bir anket yapmışlar ancak sonuçları henüz göremedim. Herhalde grup toplantıları bittiğinde bu konuyu daha iyi değerlendireceğiz ve toplumun nabzını daha iyi ölçeceğiz. Yukarıda ilginç şeyler oluyor, göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Mansur Yavaş, Başkan Gülpınar ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Tarihi Kentler Birliği’nin ekim ayı Encümen Toplantısı’na katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.