Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Erbakan Karaköprü’de

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi, ilçenin kültürel ve eğitim altyapısını güçlendirecek Merkez Kütüphanesi’nin açılışını 27 Ekim Pazar günü saat 13.00'te gerçekleştirecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2024 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Fatih Erbakan Karaköprü’de

Vatandaşların bilgiye kolay erişimini sağlamak amacıyla tasarlanan kütüphane, modern tasarımı ve sunduğu olanaklarla dikkat çekiyor.  

Toplam 3 bin metrekare alana yayılan kütüphane, geniş bir kitap koleksiyonuna ev sahipliği yapacak. Ayrıca öğrenciler ve vatandaşlar için ferah ve konforlu çalışma alanları sunarak, bireylerin bilgi edinme ve araştırma süreçlerini destekleyecek bir kaynak merkezi olarak hizmet verecek.  

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, proje hakkında yaptığı açıklamada, kütüphanenin gençlerin okuma alışkanlıklarını artırmak ve bilgiye erişim süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirildiğini belirtti. Çiftçi, bu projenin gençlerin kişisel ve akademik gelişimlerine önemli katkı sağlayacağını vurguladı.  

Açılış törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın da katılacağını duyuran Başkan Çiftçi, tüm vatandaşları 27 Ekim Pazar günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek açılışa davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.