olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

YETİM’DEN TARAFTARLARA MÜJDE

YETİM’DEN TARAFTARLARA MÜJDE
Yeni sezona iddialı başlayacaklarını belirten Şanlıurfaspor Kulüp başkanı Emin Yetim, çalışmaların tam hız devam ettiğini söyledi. Yetim, “Şu anda 12 futbolcu ile anlaşma sağladık.Bu hafta imzaları atacağız” dedi.

SELEHATTİN ÇİFTÇİ/ŞANLIURFA OLAY

Şanlıurfaspor Kulübü, delegeleri, taraftar grupları ve basın mensupları ile iftarda buluştu.Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim verdiği iftar yemeğine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kızılelma, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Adnan Yükselir, Sait Akdağ ve bir çok işadamının yanı sıra basın mensupları da katıldı.  İftar yemeğinde ilk konuşmayı Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci yaptı. Başkan Ekinci yaptığı açıklamada, zor bir süreçten geçtiklerini ve Şanlıurfaspor’u bu zor durumdan kurtarmak için maddi ve manevi konusunda her zaman destek olacaklarını söyledi.

Zor bir süreç bizi bekliyor

Kulüp başkanı Emin Yetim ise, “Yeni sezona bembeyaz bir sayfa açarak başlamış durumdayız. Yapılan kongrede delegelerin bizleri tercih etmesinden sonra onlara layık olmak için herkes görevini eksiksiz yerine getirmek zorundadır.Çok zor bir süreç bizi bekliyor. Şanlıurfaspor’u bu zor durumdan kurtarmak için elimizden geleni yapacağız. Bizim tek amacımız her şeyin en iyisini yaparak takımı layık olduğu yere çıkartmaktır.Transfer konusuna gelince çalışmalarımız devam ediyor. Hocamızın bize vereceği rapor doğrultusunda yolumuzu çizerek bizimde alacağımız futbolcuları önce araştırıp sonra bize fayda sağlayacaksa takıma katacağız” dedi.

12 futbolcuyla anlaşma sağladık

Yetim 12 futbolcu ile anlaşma sağlandığını açıkladı. İç Transfere de değinen Başkan Yetim kontrat süresi devam edenler ile yola devam edileceğini belirterek, kontrat süresi bitenlerle de görüşmeler yapıldığını ifade etti.Başkan Yetim,”Şu anda 12 futbolcu ile anlaşma sağladık. Bir hafta içerisinde inşallah imzaları attırıp transferleri tamamlayacağız. İç transferde sözleşmesi devam eden arkadaşlarımız var. Zaten onlarla devam ediyoruz. Diğerleriyle de görüşme yaparak bazılarıyla yollarımızı ayırıyoruz. Futbolcunun ve bizim isteğimiz doğrultusunda. Ama anlaşmak istediğimiz futbolcular takımda kalmayı canı gönülden istiyor. Çünkü Şanlıurfaspor şehir takımı büyük bir camia” ifadelerini kullandı. Başkan Yetim Batuhan Karadeniz sorusuna ise; “Batuhan Karadeniz’in sözleşmesi devam etmektedir onunla ilgili net bir karar vermiş değiliz” ifadelerini kullandı. 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!