olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
20 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Yanmaz'dan erken seçim yorumu

Yanmaz'dan erken seçim yorumu
Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, alınan 'Erken seçim' kararının ülkenin geleceği açısından hayırlı neticeler doğuracağına inandığını söyledi. 

Yanmaz, haftalık basın toplantısını 'Erken seçim' konusuna ayırdı. 

Seçim için belirlenen 24 Haziran tarihini 'İktidarın panik havası' olarak yorumlayan Yanmaz,  'Bir gece ansızın'la başlayan siyasi ifadelere atıfta bulunarak, 'Bir gece ansızın seçim kararı aldılar. Bundan şikayetçi değiliz. Gönül isterdi ki Türkiye'nin meseleleri çeşitli platformlarda tartışılsın, fikir bazında hangi parti çözüm adına ne söylüyor, medya yoluyla bunlar iyi anlatılabilsin ve vatandaşlar da sağlıklı bir şekilde kararını versin. Açıkça görülüyor ki erken seçim kararı ülkenin istikbalinden ziyade iktidarın mevcut konumunu koruma macerasıdır. anlaşılan 6 Haziran seçimlerinden ders almamışlar' dedi. 

Yanmaz, şunları kaydetti;

''Bu bir hükümetin iflası demektir. Çünkü 20 ay önceden seçim kararı alınıyor. Demek ki gelecek 20 ay içerisinde sizin hiç bir vizyonunuz, hiç bir projeniz, ülkeye katkı sunabilecek hiç bir şeyiniz yok. 

Urfa işsizlikten kıvranırken, insanlar asgari ücretli iş için kuyruklarda beklerken Türkiye'nin halini siz düşünün. Ülke hızla bir ekonomik çöküşe sürükleniyor. Bu durum gelecekte insanlarımıza büyük bir depresyona, yıkıma sebebiyet verecektir.

Bazen şer gibi görülen şeyler hayır olabilir. Bu iktidardan kurtulmak için bir fırsat yakalandı. Saadet Partisi olarak bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz. 

Belki bir seçimle daha insanları kandırabilir, iktidardaki süremizi biraz daha arttırabiliriz diye düşünüyorlar. Birebir insanları dinlediğimizde, belki çok belli etmek istemiyorlar çünkü bir korku imparatorluğu kurulmuş ama gizliden gizliye bize bu sefer avuçlarını yalayıp gidecekler diye fısıldıyorlar. 

 

Mağdur ve mazlum insanlarımızın problemlerini meşru platforma taşıyarak belli nezaket kuralları içerisinde centilmence özverili bir şekilde nazik bir şekilde Türkiye kamuoyuna duyurmaya devam edeceğiz. Muhataplarımız bize hakaret etse bile biz onları kardeş saydığımız için kucaklıyor, ülke menfaatlerinin nerde olduğunu anlatarak ikna etmeye çalışacağız. 

Görünen o ki kara göründü, deniz bitti. 16 yıldır tek başına iktidar olan Ak Parti kendi içinde çatır çatır çatladığı gibi halk nazarında da itibarını sıfıra indirmiştir.  Aynı gelişleri gibi gidişleri de muhteşem olacaktır ama olan Türkiye'nin 16 yılına oldu.

Bazı troller zaman zaman Saadet Partisi falan partiyle iç içe, yok falan partiyle beraber gibi söylemlerde bulunuyor. Biz seçime Saadet Partisi olarak gireceğiz. Zafer inananlarındır'' 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!