olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Urfaspor'da başkalığa yeniden Yetim seçildi

Urfaspor'da başkalığa yeniden Yetim seçildi
Şanlıurfaspor olağanüstü kongresi yapıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede; mevcut başkan Emin Yetim yeniden başkanlığa seçildi.

İSMET AĞCA/ŞANLIURFA OLAY

Şanlıurfaspor olağanüstü kongresi bugün Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda yapıldı. Divan başkanlığını Mehmet Baylan'ın üstlendiği genel kurula tek liste halinde giren mevcut başkan Emin Yetim güven tazeledi.

Yetim: Aday olmalarını bekledik

Başkan Emin Yetim, kongrede yaptığı konuşmada, kongrede yaptığı konuşmada, maddi sıkıntılardan dolayı kamuoyundan gelen eleştiriler sonucu kongre kararını ligin 5. haftasında aldıklarını belirterek, "Urfaspor'un önünün açılmasını talep ediyorlardı. Kongrede listeler çıksın, dışarıda söylenen kişilerin aday olmasını bekledik. Maddi sıkıntı bir an önce açmak için Urfaspor'un önünün açılmasını istedik. Ama tablo ortada tekrardan liste çıkmadı. Geçen kongrede de aynı şekilde oldu" dedi.

Yönetim kurulu olarak ellerinden geleni çok fazlasını yaptıklarını dile getiren Yetim, "Sezon başında Büyükşehir Belediye Başkanı, Haliliye Belediye başkanı, Eyyübiye belediye başkanı, birtakım kuruluşların desteği ile transfer yasağını kaldırdık. Yeni transferler yaptık. Bu Urfaspor'da uzun vadeli sözleşme yaptık. Genç futbolculara daha çok önem verdik, güzel bir kadro kurduk. Bundan dolayı emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 3-4 haftadır ekonomik sıkıntılar ve kongre kararı takıma yansıdı. Bu nedenle kötü sonuçlar aldık futbolcularımız da en son konuştuğumuzda yeni yönetim gelirse 'maddi destek ile gelir' dedik ama maalesef öyle bir talipli çıkmadı. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da yönetime devam edeceğiz. Bu maddi sıkıntılara rağmen elimizden geldiği kadar borcu düşürdük. Kongreye katılım gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ekinci: Destek olalım

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, genel kurulda yaptığı konuşmada, zorunluluktan dolayı kongreye gidildiğine dikkat çekerek, şunları kaydetti:

''Bütün siyasi kavgaları bir tarafa bırakarak siyasetçi, memur, esnaf farkını da ortadan kaldırıp bir araya gelerek Şanlıurfasporumuzu hak ettiği yere getirmek durumundayız.

Şanlıurfasporumuzu ayağa kaldırma noktasında ortak bir heyecana sahip olmazsak ortak bir heyecana ulaşmazsak Allah korusun daha kötü günler de gelebilir.

Çok ciddi sıkıntılar yaşanıyor. O sorunları boyunlarına atıp kenardan seyretmek olmaz. Az ya da çok her zaman Şanlıurfaspor'un uzun yanında olmaya çalıştık. İmkânlar ölçüsünde maddi ve manevi olarak ama çok daha fazlası adına tabii ki emek sarf etmemiz gerekiyor. Tabii ki herkes üzerine düşeni yapması gerekiyor ve inanıyorum ki herkes imkanlar ölçüsünde de bir uğraş veriyor ama eğer Şanlıurfaspor hak ettiği yerde değilse, demek ki, burada bir eksiklik vardır.

Şanlıurfaspor söz konusu ise bunu her seferinde ifade ediyorum; Verebilecek ne tür katkı varsa verelim. İster yönetim kurulu içerisinde olalım, ister delege olalım hiçbir şey yapamıyorsak bir taraftar olarak bir bilet alıp maça giderken bu desteği sağlayalım. Biz bunu yaptığımız anda ortaya çıkacak o heyecan tabii ki Şanlıurfa'nın tümüne yansıyacaktır."

Emin Yetim'in yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

Ahmet Ekinci, Reşit Yıldız, Mahmut Mankal, Mehmet Kolbudak, Kadir Kılıçoğlu, Mithat Şaka,

Bişar Toğun, Mehmet Yılmaz, Ali Şengül, Reşat Özmen, Mehmet Özbayram, Cengiz Altun, Yunus Emre Aksu, Fikret Fidan, Reşit Karakaş, İ. Halil Haktankaçmaz, Cihan Canbeyli, Abdullah Kaplan, Hüseyin Önkol, Murat İsmail Şahan

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!