olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Urfaspor, Kayseri maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak

Urfaspor, Kayseri maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak
Play Off umutlarını son haftaya bırakan Şanlıurfaspor,bu akşam kendi evinde ağırlayacağı Kayseri maçını kazanıp rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyecek.Futbolcular ve teknik heyet ise kritik 90 dakikayı iple çekiyor...

GEÇEN hafta deplasmanda Boluspor ile  0- berabere kalan  Şanlıurfaspor, bu akşam çok önemli bir maça  çıkıyor.Lig'de şampiyonluğu garantileyen Kayserispor’u GAP Arena'da ağırlayacak olan ceylanlar, zorlu karşılaşmasından galip ayrılmak istiyor. Hazırlıklarını tamamlayan ceylanlarda sakat Hüseyin Tok,cezalı Kenan Karışık ve Veli dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

90 dakika boyunca savaşın

Teknik direktör Osman Özköylü antrenmanlarda rakibi hakkında analizler yaptı. Rakibin artı ve eksi yönlerini takımına anlatan Özköylü, oyuncularına sahada yapmaları gerekenler konusunda uyarılarda bulundu. Teknik Patron Osman Özköylü maç öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda, “Bu zorlu karşılaşmayı kazanıp sezonu galibiyetle kapatalım.Play Off şansımız devam ediyor. Bunun için Kayseri maçı çok önemli. Size güvenimiz tam.Taraftarlarımız önünde bu maçı kazanmamız gerekiyor.Çıkın sahaya aslanlar gibi 90 dakika boyunca savaşın” dedi.

Rakibini en ince ayrıntısına kadar analiz etti

TEKNİK Direktör Osman Özköylü yönetimindeki sarı-yeşilliler, Antalya maçının hazırlıklarını tamamladı. Özköylü, günlerdir rakibini en ince ayrıntısına kadar analiz etti. Yardımcılarıyla birlikte rakibini çökertecek planı oluşturmaya çalıştı Tecrübeli teknik adam, rakibini devirmek için kullanacağı oyun şablonunu belirledi. Özköylü, hücumda kanatları çok daha fazla kullanmayı planlıyor. Özellikle kanat bindirmeleri üzerinde duran tecrübeli çalıştırıcı, ceza sahasında forvetleri daha fazla topla buluşturmaları gerektiğini düşünüyor.

İlk golü biz atalım

 

Teknik Direktör Osman Özköylü mutlak galibiyet için çıkacağı maçta Kayseri’yi 4-3-2-1 taktiği ile avlamayı planlıyor. Özköylü, zorlu karşılaşma maçı için öğrencilerinden sabırlı olmalarını ve rakibinin oyununu bozmalarını istedi. Futbolcularıyla ile sık sık toplantılar yapan Tecrübeli hocanın, “Sabırlı oynayarak rakibin hata yapmasını bekleyelim. Ne olursa olsun ilk golü biz atalım” diyerek zaferin şifrelerini verdiği belirtildi. Özköylü’nün özellikle forvet oyuncularına uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Haftayı bu mücadeleye kafa yoran Arslan, orta sahayı kalabalık tutup rakibini golcüsü Abdulkadir ve Zenke ile vuracak…

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!