olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Urfalının şok eden intiharı

Urfalının şok eden intiharı
Şanlıurfalı Mehmet B. sosyal medyada yazdığı veda mesajının ardından kendini iple asarak intihar etti. Facebook'taki mesajını gören ve kendisine telefonla ulaşamayan yakınları Mehmet B.'nin işyerine gittiğinde acı gerçekle karşılaştı.

Şanlıurfa'da grafikerlik yaparak geçimini sağlayan ve kendisine ait şiirlerinden derlenen kitabı yoğun ilgi gören Mehmet B. intihar ederek yaşamına son verdi. Son yıllarda Kayseri'ye yerleşerek burada yine grafikerlik yapan ve kısa bir süre önce açtığı çiğköfteci dükkanı ile iş hayatına atılan Mehmet B. artan borçlarını karşılayamayınca bunalıma girdi. Son dönemlerde arkadaşlarının ve çevresinin manevi desteği ile ayakta durmaya çalışan Mehmet B. önceki akşam sevenlerine hayatlarının şokunu yaşattı.

FACEBOOK'TA ELVEDA MESAJI

Geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde Facebook'tan 'hoşça kal hayat' şeklinde başladığı kısa veda mesajında "Borçlarımı ödeyemedim. Arkamdan adam değildi demeyin" şeklindeki sözleri ile içerisinde bulunduğu sıkıntılı durumu anlatan Mehmet B. bu mesajının ardından kendini iple asarak yaşamına son verdi.

Mehmet B., mesajında "Hoşça kal hayat. Hoşça kalın sevdiklerim... Buraya kadar. Adam olup da borçlarımı ödeyemedim. Bedelini şimdi canımla ödüyorum. Arkamdan; adam değilmiş demeyin. Elimden geleni yaptım ama olmadı... Paylaştığımız güzel anların hatırına hakkınızı helal edin.... Eski eşime de 33 (genelde) mutlu yıllar için tsk ederim" dedi.

TELEFONLARINA CEVAP VERMEDİ

Mehmet B.'nin bu mesajını gören yakınları ve çevresi hemen kendisini arayarak yardım etmek istedi. Ancak telefonlarına cevap vermeyen Mehmet B.'ye son bir kez olsun ulaşmak isteyen yakınları, hemen Mehmet B.'nin işyerinin bulunduğu sokaktaki diğer işyeri sahiplerini ve polisi arayarak olayı anlattı. Çevre işyeri sahipleri ile polisin gittiği işyerinde Mehmet B.'nin ipe asılı cansız bedeni bulundu.

"ELİNDE URGANLA GÖRDÜM KENDİSİNİ"

Mehmet B.'yi bir gün öncesinden elinde urganla gören bir yakını ise sosyal medyada yaşadıklarını anlattı. Olayın bir gün öncesinde Mehmet B.'yi elinde urganla işyerine giderken gördüğünü söyleyen yakını, urganın ne olduğunu sorduğunu ve Mehmet B'nin kendisine 'İşyeri için lazım' dediğini yazdı. Hayatının en büyük şokunu yaşadığını yazan yakını, Mehmet B.'nin ölüm haberi ile çok zor günler yaşadığını anlattı.

"BORÇLARINI ÖDEMEKTE SIKINTI ÇEKİYORDU"

Mehmet B. bundan aylar öncesinde bir arkadaşı ile birlikte Kayseri'de gözleme ve çiğköfteci açmak için anlaştı. Ardından işyeri için gerekli malzemeleri alan Mehmet B. arkadaşının son anda ortaklıktan vazgeçmesi ile maddi olarak sıkıntıya girdi. Çevresindekilere ortaklık için teklif götüren ancak karşılık bulamayan Mehmet B. ardından işyerini açarak tek başına işletme kararı aldı. Bir ay önce kurdeleler keserek açılışını yaptığı işyerinin borçlarını ödemekte sıkıntı çeken Mehmet B., kapıya gelen borçlularından dolayı sıkıntılı günler yaşadı. Ödemede sıkıntı çeken ve çevresindekilerin söylemi ile 'Borçtan haberimiz yoktu' denilen Mehmet B. son olarak grafikerlikten kalan tahsilatlarını da alamayınca tamamen bunalıma girdi. Son günlerde işyerinde sabahladığı öğrenilen Mehmet B. geçtiğimiz Cuma günü de işyerinde kaldı ve akşam 21.00 sıralarında girdiği bunalım sonrası kendini iple asarak intihar etti.

 

Cansız bedeni Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Mehmet B., Urfa'dan giden akrabaları tarafından alınarak Gaziantep Karkamış Mezarlığı'nda defnedildi. 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!