olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Urfalı Kick Boksçulardan tarihi başarı!

Urfalı Kick Boksçulardan tarihi başarı!
25 Mayıs 2015 – 3 Haziran 2015 tarihleri arasında İzmir de düzenlenen Türkiye Kick Boks Gençler ve Büyükler şampiyonasında Urfalı Kick Boksçular büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye Kick Boks şampiyonasında Şanlıurfalı Kick Boksçular 63,5 kğ’ da ringe çıkan Mevlana Altuntaş, rakiplerine şans tanımayarak Türkiye Şampiyonu olurken 67 Kğ’ da ringe çıkan Yıldırım OĞUZ’ DA rakiplerine geçit vermeyerek Türkiye şampiyonluğunu ilan etti.54 Kğ’ da Sezer Ağolday ve 57 Kğ’da ise Ali Çoban Türkiye üçüncüsü oldular.Mevlana Altuntaş ve Yıldırım Oğuz İrlanda da yapılacak olan Dünya Kick Boks Şampiyonasına giderek Türkiye’yi ve Şanlıurfa’yı temsil edecek.

 Hak ettik

Şanlıurfa Kick Boks İl Temsilcisi ve Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun, başarıyı elde etmek için bütün ekibi ile beraber yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini söyledi.

 Bu çalışmalarımızın karşılığını  Türkiye Kick Boks Şampiyonasında da 2 altın 2 bronz olarak aldıklarını ifade eden Akaltun, “Dolayısıyla Mevlana Altuntaş ve Yıldırım Oğuz’un kick boks dünya şampiyonasında bizi temsil edecekler. İki sporcumuzun da dünya şampiyonasında çok iyi performans göstereceklerine inanıyorum. Şanlıurfa Kick Boks Takımının başarıya aşinadır. Bundan yaklaşık  bir ay öncede Birecik’te kırk ilin katılmış olduğu kick Boks Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölge şampiyonasında takım halinde şampiyon olduklarını ve başarıya giden bütün unsurları kendi bünyesinde barındırıyoruz.Bu büyük başarımızda her zaman çalışmalarımızı destekleyen Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’a ve Haliliye Belediyesine vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 Şanlıurfa adına mutluluk verici

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, yaptığı açıklamada,Şampiyon olan ve Şanlıurfa’yı gururlandıran sporcuları tebrik etti.Yıldız, kentte son dört yılda yapılan çalışmalarla spor kültürünün ve bilincinin gelişmesi ile beraber başarı oranının arttığını dile getirdi. Şanlıurfa Kick Boks takımının Türkiye Kick Boks Şampiyonasında elde etmiş olduğu  büyük başarıda son dört yılda yapılan hummalı çalışmaların yansıması olduğunu aktaran Müdür Yıldız, “Dünya şampiyonasına iki tane sporcumuzu gönderiyoruz. İlimiz adına mutluluk verici bir durum olmasıyla beraber spor şehri olmamızın yanında şampiyonlar şehri de olduk diyebiliriz. Ben dünya şampiyonasında Mevlana Altuntaş ve Yıldırım Oğuz’ un Şanlıurfamızı ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. İki sporcumuzun dünya şampiyonasında şanlı bayrağımızın göndere çekeceklerine inanıyorum. Çünkü hem Mevlana Altuntaş hemde Yıldırım Oğuz’ da bu potansiyel fazlasıyla var. Sporcularımıza Dünya şampiyonasında  allah yar ve yardımcı olsun” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!