olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

“Urfa’daki bazı tetikçiler FETÖ’cü olduğumu söylemiş”

“Urfa’daki bazı tetikçiler FETÖ’cü olduğumu söylemiş”
Şanlıurfa'da 2011-2015 yılları arasında hem Valilik hem de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Celalettin Güvenç, sosyal medyada açtı ağzını yumdu gözünü.

(Haber: İsmet AĞCA)

Şanlıurfa'da 2011-2015 yılları arasında hem Valilik hem de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Celalettin Güvenç 'FETÖ'cü' olduğu yönünde kendisine yöneltilen suçlamalara Twitter adresinden yanıt verdi.

İşte Güvenç'in o paylaşımları:

''Degerli hemşehrilerim; Kahraman Şehrimizdeki tetikçi, Şanlıurfa'daki malum bazı tetikçilerin servisi ile fetöcü olduğumu yazmış.

Reklamı olmasın diye buraya almadım. Evet, tekrar ediyorum hodri meydan: İddiaların hepsi soruşturuldu hem de Yargıtay Başsavcılığı nezdinde benim haberim olmadan takipsizlik kararı verdiler...

Sizlerdeki bu kuyruk acısı neden... Kim ya da kimler adına bu kadar Celalettin Güvençle uğraşıyorsunuz...

Hırsızlıkları ugursuzlukları neden yazamıyorsunuz... Halkta karşılıgı olmayan bitmiş tükenmiş sözüm ona insanları tekrar ayaga kaldıracagınızımı düşünüyorsunuz...

Zavallı tetikçilerle işim yok..Perde arkasındaki alçak ruhlular da şunu bilsinlerki: Sizin sorununuz bizzat kendi karakteriniz..

Bilinki bu milletten daha çok Celalettin Güvençler çıkar.

Degerli kardeşlerimiu şu iki anektodı da sizlerle paylaşarak bitireyim. Şanlıurfa’da dönemin güçlülerinden biri bana seni ‘bunlarla’ uzlaştırım Türkiye çapında piarını yaparız dedi. Hayır dedim. Gene o dönem Ak Parti Genel Sekreteri olan Abdulhamit Gül biraz bunlarla uzlaşsan dedi. Ben de bu işlerin devlete maliyeti var yapamam dedim. Konuştuk haklısın dedi...

Çok açık söylüyorum şu an sade bir milletvekiliyim ve halkıma hizmet etmeye çalışıyor herkesin bildigi gibisiyasi çatışma ve mücadeleye girmemeye çalışıyorum.

Onun için tetikçilerinizle üstüme gelmeyin. Yanlışlarınızı düşünün... Sorununuz ben değilim. Çukur karakterinizdir, onun üzerinde çalışın...

Değerli dostlar bazı art niyetliler twetim üzerine; Sn Abdulhamit Gül’e fetöcülerle mi anlaş dedi şeklinde sataşmışlar. Bu ve benzeri çamurlar Sayın Bakana yapışmaz.

Sayın Bakanla görüşmede asla Fetö konusu geçmedi. Söylediği; ‘Çok şikâyet geliyor, sen Belediye Başkanısın bir orta yol uzlaşma bul’ dedi. Bunun zor olduğunu söylediğimde haklısın dedi.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!