olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Tugay üstüne basa basa söyledi...

Tugay üstüne basa basa söyledi...
Şanlıurfaspor teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, “Gaziantep BŞB maçının sonucu ne olursa olsun istifa etme gibi bir düşüncem yok. Şanlıurfaspor ile 1.5 yıllık kontratım var” dedi.

Tugay Kerimoğlu, "Bana Şanlıurfaspor’dan teklif geldiğinde o kulübün hocasının toplu iğnesini bile bırakmayacak kadar malzemesi olmadığında konuşmuşumdur.Kişilerin Şanlıurfaspor ile görüşmeleri, önerilen hocalar hiçbiri beni ilgilendirmiyor. Ben işimin başındayım. Benim karakterim, iş disiplinim ve mantığım bunu gerektir. Kişilerin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor.Şanlıurfaspor'u aldığım günden beri en iyi yerde bitirip yeni sezonun planlamasını düşünüyoruz. İstifa etmeyeceğim. Kendi adıma böyle bir düşüncem olmadı. Benim kontratım 1.5 yıllık. Takımı bu sezon en iyi yerlere taşıyıp, yönetimle birlikte önümüzdeki sezonun planlamasını yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

 Türkiye'de sonuç almadığında eleştiriliyorsunuz

Dış etkenlerin çeşitli dedikodular üzerinden farklı haberlerin yaptırıldığını aktaran Kerimoğlu, şöyle konuştu: Kişilere değil Şanlıurfaspor'a yazık oluyor.Kaliteli ve iyi oynayan bir ekibiz. Oyuncularımdan çok memnunum. Takımı bulunduğu yerden hep beraber çıkaracağız. Yerel basınla ilişkilerim iyi her hafta davet ediyorum. Röportaj, demeç veriyorum. Oyuncularımla görüşüyorlar.Şanlıurfaspor'da benden önce yapılan transferleri sorgulamak bana düşmez. Birileri emek vermiş neticede.Biz geldikten sonra yapılan transferlerin ne kadar kaliteli olduğu ortada Türkiye'de sonuç almadığında eleştiriliyorsunuz. Ben ukalalık yapmayı seven bir insan değilim, egom da yoktur. Yaptığımız transferler avrupa basınında yer aldı.

PTT 1. Lig'de bu hafta oynayacakları Gaziantep BŞB maçına değinen Tugay Kerimoğlu "Hayati değil ama kritik bir maç. Kazandığımız zaman bizim için nelerin değişebileceğini çok iyi biliyoruz. Kazanmak için ne varsa onu yapacağız" dedi.

 Galatasaray’dan teklif almadım

Kerimoğlu teknik direktör arayışında olan Galatasaray sorusuna sitemkar bir yanıt verdi."Mustafa Denizli'nin ayrılmasından sonra Galatasaray'dan teklif aldınız mı?" sorusuna "sitemkar" bir yanıt veren Tugay Kerimoğlu "Böyle bir teklif gelmedi. Biz zaten Galatasaray isminin geçtiği her yerde elimizi taşın altına koyarız. Zaten her sene bu söylentiler çıkar ama ne yazık ki bizim verdiğimiz 14 senenin karşılığında bize bir telefon gelmez" dedi.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!