olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

TBB’den Karaköprü’ye araç desteği

TBB’den Karaköprü’ye araç desteği
Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Ankara'da düzenlenen araç hibe töreninde Karaköprü İlçe Belediyesine Temizlik aracı verildi.

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından dağıtımı yapılan araç hibe törenine Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç, Karaköprü İlçe Belediye Başkanı  Nihat Çiftçi ve Şanlıurfa'nın tüm İlçe Belediye Başkanları katıldı. Karaköprü İlçe Belediye Başkanı  Nihat Çiftçi, Belediye bahçesinde Karaköprü Belediye Meclis üyeleri ve Başkan Yardımcıları ile birlikte hibe edilen aracı yakından incelediler.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; "BİRLİK BERABERLİK GÜÇTÜR, KUVVETTİR, MEDENİYETTİR"

 

Karaköprü İlçe Belediye Başkanı  Nihat Çiftçi, yaptığı açıklamada; "Şanlıurfa'nın Büyükşehir Belediye Başkanı ve tüm ilçe Başkanları ile birlikte Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatları neticesinde bizlere vermiş olduğu araçların Ankara'daki tanıtım toplantısına katıldık. Bugün de araçlarımızı teslim alıyoruz. Karaköprü Belediyemize de temizlik işlerinde kullanılmak üzere çöp sıkıştırma ve taşıma aracı bize verildi. Esas olan şudur Şanlıurfa'mızdaki tüm Belediye Başkanları tabi ki Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç ve onun liderliğinde tüm İlçe Belediye Başkanları birlik ve beraberlik içerisinde davrandığı sürece talepleri yetkili Bakanlıklara Birliklere ilettiği sürece kazanan Şanlıurfa'mız oluyor. Bizler ilçeler olarak ve bağlı olan kırsal mahallelerimiz olarak şikayetlerimiz Vidanjör noktasındaydı hep kanalizasyon açma kanal temizleme problemleri vardı Büyükşehir Belediyemize 4 adet Vidanjör teslim edildi böylelikle önemli bir ihtiyacı giderecektir. Birlik beraberlik budur birlik beraberlik güçtür, kuvvettir, medeniyettir inşallah birlik beraberlik içerisinde davranacağız zaten önümüzde 7 Haziran seçimleri var AK Parti Belediyeleri birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimi de geride bıraktıktan sonra Şanlıurfa'nın Büyükşehir olmasından doğan o sıkıntıları hep birlikte gidereceğiz daha güçlü bir şekilde halkımıza hizmet edeceğiz ben buradan hem Türkiye Belediyeler Birliği Encümen üyelerine ve Başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a sonsuz teşekkür ediyoruz Şanlıurfa'nın güzel ilçesi Karaköprü'den selamlarımız saygılarımızı iletiyoruz" dedi.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!