olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Taraftar’dan Urfaspor için birlik olma çağrısı

Taraftar’dan Urfaspor için birlik olma çağrısı
Şanlıurfaspor’da değişen yönetimle birlikte umutlanan taraftarlar başarının gelmesi için birlik ve beraberliğin sağlanmasını, herkesin takıma sahip çıkmasını istiyor.

Şanlıurfaspor’da İsmail Bağıban’ın başkan olmasıyla birlikte yeni bir döneme girilirken PTT 1. Lig’de artık şampiyonluk isteyen taraftarlar da başarı için umutlandı. Özellikle geçen sezon alınan kötü sonuçların ardından üzülen sarı yeşilli taraftarlar bu sezonun daha iyi geçmesini umut ederken yeni yönetime ve Şanlıurfalılara mesaj verdi.  

“BORCUN SIFIRLANMASINI İSTİYORUZ”

Şanlıurfaspor’un yeni yönetimle birlikte yeni bir döneme girdiğini söyleyen 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, yönetimin ilk işinin kulübün çoğalan borçlarını sıfırlamak olması gerektiğinin altını çizdi. Çiçek, takımın her sene lige şampiyonluk parolasıyla çıktığını ancak sezon sonu hüsran yaşandığına dikkat çekerek başarı sağlanması için yönetimin çok çalışması gerektiğini söyledi. Şanlıurfaspor’un yanlış transfer politikalarıyla her sene birçok futbolcu getirdiğini, ciddi paralar harcanmasının yanında belli bir başarı sağlanmadığını kaydeden Çiçek, kulübün özüne dönerek Şanlıurfalı futbolcuları takıma monte etmesi gerektiğini dile getirdi.

“HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN”

Her sene yeni bir kadroyla başarı gelmeyeceğini belirten taraftarlar derneği başkanı Çiçek şöyle konuştu: “Özümüze dönelim  ve ilk işimiz ne kadar Şanlıurfalı varsa bu liglerde oynayan onları bu takıma getirmek ve genç bir ekip oluşturmak olsun. Çünkü her yıl doymuş topçular getirip devre arası veya sezon sonu gönderiyoruz. Bizlere en az 3 - 5 yıl hizmet edecek bir ekip kurulsun istiyoruz zaten biz bunu yaparsak şampiyonluk da eminim gelir kendiliğinden. Herkesin bu takıma bu sene destek olması lazım. Nasıl ki Eyyübiye Belediye başkanımız gövdesini bu işin altına koyduysa herkesin bu işe gövdesini koyması lazım. hep beraber destek olalım güzel bir ekip kuralım değerlerimize sahip çıkalım ve bu şehrin gerçek markası Şanlıurfaspor’umuzu hak ettiğimiz yere çıkaralım inananlar asla kaybetmez bizde inanalım yeter ki.”

 

“TARİHTEN DERS ALMAMIZ LAZIM”

Şanlıurfaspor taraftarı Kemal Duyar ise 15 yıldır takımın neredeyse her maçına gittiğini, Urfaspor’un Süper Lig’e çıkmasının en büyük hayali olduğunu ifade ederken, başarı için tarihten ders almak gerektiğini kaydetti. Duyar, 2011-2012 sezonunda tüm şehrin kenetlenmesi sonucu PTT 1. Lig’e çıkıldığını hatırlatarak yeni yönetimle birlikte yeni sezonda tüm Urfa’nın kenetlenmesi durumunda Süper Lig’in de kaçınılmaz olduğunu söyledi. Taraftar Duyar, “ Yeni yönetim inşallah daha doğru transferler yaparak, bütçeyi dengeleyerek doğru işer yapar ve siyasilerin, büyüklerin de desteğiyle takımımız hak ettiği Süper lig’e çıkar” diye konuştu.

 

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!