olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Süt: ”Bu kongre hukuka aykırı”

Süt: ”Bu kongre hukuka aykırı”
Kulüp Başkanlığına aday olacaklar arasında adı geçen isimlerden biri olan Duru TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Şanlıurfaspor eski yöneticisi Kemal Süt, usulsüz üye kaydı yapıldığını belirterek, bunun tüzüğe ve yasaya uygun olmadığını söyledi.

Şanlı takımın TFF 1. Liginden 2. Lige düşmesinden derin üzüntü duyduğunu anlatan Kemal Süt, başarısızlık ortaya çıkınca mevcut yönetimin, “biz takıma sahip çıkmasaydık kulüp kayyuma giderdi” hatta daha da ileriye gidilerek bir yönetici “Biz sahip çıkmasaydık takım amatöre düşerdi” gibi talihsiz açıklamalar yaptığını anlattı.

URFASPOR'U DEĞİL, KOLTUĞU SEVİYORLAR

Kemal Süt, şu değerlendirmeyi yaptı: ''Dünya’nın neresinde görülmüş takım mücadele ettiği ligden 2 lig atlayarak amatöre düşmüştür. Son kongrede aday yoktu söylemleri doğru değildir, Bunu bütün Şanlıurfa halkı biliyor.Ayrıca bizler ve tüm kamuoyu mevcut yönetimin Şanlıurfaspor sevdası olduğuna kanaat getirmiştik, gelinen noktada herkesin yanıldığı ortaya çıktı. Amaç Şanlıurfa spor sevdası değil, koltuk sevdası imiş.  Takımı ligden düşürmeyi başarmış bir yönetim olarak aday var ise görevi aday olacak arkadaşlara bırakmak en erdemli hareket olurdu.

TEKRAR SEÇİLMEK İÇİN KENDİ YANDAŞLARINI ÜYE YAPTILAR

Hayretler içerisinde izliyorum ki takımı düşürerek adını unutulmayanlar listesine yazdırmayı başaran yönetim, kendilerine tatlı gelen koltuğu kimseye kaptırmamak için çeşitli entrikalar çeviriyorlar. Şanlıurfaspor tüzüğünde olmamasına rağmen aidatlarını ödemedikleri gerekçesi ile silinen üyelerin yerlerine kendi yandaşlarını kulübe üye etmişler. Şanlıurfaspor için hazırladıkları entrikalarla dolu tüzüğü daha üyeler onaylamadan, takımın sitesinden Şanlıurfasporun yeni tüzüğü diye paylaşmaları ve seçimi hilelerle dolu tüzükle yapmak istemeleri ve işin en tuhaf yanı da üye olup olmamaları bu tüzüğe bağlı olan kişilerin bu tüzüğü oylamasıdır.

 

Şanlıurfaspor'umuz sahipsiz değildir hem takımı kümeye düşürecekler hem de O koltuğu bırakmamak için her türlü entrikaya başvurarak tüzüğe aykırı ve usulsüz delege kayıt ederek kongreye gidecekler. Bu takım Urfalılarındır, birilerinin tekeline girmesine sessiz kalmak bizim asla kabul edeceğimiz bir durum değildir.

 

'ADLİ MECİLERE BAŞVURACAĞIM'

Urfalı her şeyin farkındadır. Öyle biz olmazsak takım sahipsiz kalır havasıyla hareket edenler, önce eşit şartlarda adayların yarışabilmesi için hukuki ve adil şartları sağlamalılar.

Yapılan bu usulsüzlük nedeniyle gerekli mercilere Pazartesi günü başvuracağımı ve Şanlıurfaspor'un sahipsiz olmadığını tüm kamuoyunun bilmesini isterim. Adaylığımla ilgili olarak da önce bu yapılan yanlışların düzeltilmesinin ardından gerekli açıklamayı yapacağım.” (Haber Merkezi)

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!