olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

ŞUSKİ Genel Müdürü görevden alındı

ŞUSKİ Genel Müdürü görevden alındı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı bulunan ŞUSKİ Genel Müdürü Ferit Dağdeviren görevden alınarak yerine M. Hamdi Us getirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı bulunan ŞUSKİ Genel Müdürü Ferit Dağdeviren görevden alınarak yerine M. Hamdi Us getirildi.

Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğüne, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Hamdi Us getirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi, ŞUSKİ’deki değişiklere yaklaşık son bir aydır başlamıştı. Son olarak Karaköprü Belediyesinden 2 transfer etmişti. Hamdi Us daha önce ŞUSKİ Genel Müdür Yardımcısıydı. Celalettin Güvenç onu ŞUSKİ’den alıp Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı yapmıştı.

9 Aylık Genel Sekreter Yardımcılığının ardından tekrar ŞUSKİ’ye atandı. Ancak bu kez Genel Müdür olarak atandı.

Ayrıca Karaköprü Belediye Başkan Yardımcılarından Ömer Göçebeler ve Hamdi Yazar’ın da aralarında bulunduğu 8 teknik personel de ŞUSKİ’ye transfer oldu. Almış olduğumuz son bilgilere göre Karaköprü eski Belediye Başkan Yardımcısı olan Ömer Göçebeler ise SUŞKİ Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Diğer 7 teknik personel ise yine SUŞKİ’de çeşitli görevlere ataması yapıldı.

Görevden alınan Ferit Dağdeviren’in yeni görevinin henüz belli değil. Ferit Dağdeviren’i Van Özel İdare Müdürlüğünden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Celallettin Güvenç ŞUSKİ’ye Genel Müdür yapmıştı.

Mehmet Hamdi US

 

1973 yılında Şanlıurfa'da doğdu. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimlerini Şanlıurfa'da tamamladı. Lisans eğitimini Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ziraat Mühendisliği Bölümünde 1996 yılında mezun olarak tamamladı.

1998 ve 2001 yılları arasında T.C Ziraat Bankası Şanlıurfa ve Gaziantep şubelerinde mühendis olarak görev yaptı. Daha sonra 2001 yılında DSİ 15.Bölge müdürlüğüne geçiş yaparak mühendis, Başmühendis ve Şube müdürlüğü görevlerini 2014 yılına kadar çalıştı.

2014 - 2015 yılları arasında ise ŞUSKİ Genel Müdürlüğünde; Genel Müdür Yardımcısı, yönetim kurulu üyeliği ve bir süre Genel müdür vekilliği görevlerini yürüttü. 2015 yılının 4. ayından itibaren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı görevinde çalıştı. Memurluk hayatı boyunca birçok mesleki eğitim ve kurslara katılan US, teşekkür, takdir, başarı ve üstün başarı belgeleriyle taltif edilmiştir. Evli ve 3 çocuk babası olan Hamdi US orta derecede İngilizce bilmektedir.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!