olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Suriyeli hırsızlar yakalanamadı

Suriyeli hırsızlar yakalanamadı
Şanlıurfa’da polis Suriyeli hırsızlarla baş edemiyor. Belediyenin park bahçelerinde metal süs aksesuarlarını ve logar kapaklarını çalan yaşları küçük 2 çocuk zabıta görevlisi tarafından gözaltına alınarak Saray Önü Polis Karakoluna polisler eşliğinde teslim edildi.

 Ellerindeki pense ile belediyenin Mahmutoğlu Kulesi yanındaki parkta demirden ve metalden ışıklandırma aksesuarlarını ve logar kapağını sökerken yakalanan 2 Suriyeli çocuk zabıtanın polisi aramasıyla çaldıkları logar kapağı ve ışıklandırma demirleriyle birlikte gözaltına alındı. Çaldıkları malzeme ellerindeki suç aleti ile birlikte Saray Önü Polis Karakoluna getirilen Suriyeli 2 çocuk ile ilgili yakalayan zabıtanın verdiği bilgiler çerçevesinde ifadeleri kayda geçti. Suriyeli iki çocuk üstleri arandıktan sonra nezarethane bölümünde bekletildi. Daha sonra çocuk şubeye götürüldü. İşlemlerin ardından hırsızlıktan yakalanan 2 Suriyeli çocuk serbest bırakıldı.

OĞLUNUN DÜĞÜN MALZEMESİNİ ALMAYA GİDERKEN SURİYELİNİN GASPINA UĞRADI

Bu arada polis çocukların ifadesini ve tutanağını hazırladığı sırada 18 yaşlarında bir Suriyeli genç daha hırsızlık şüphesiyle Saray Önü Polis Karakoluna getirildi. Şanlıurfalı M.A isimli bir baba evlendireceği oğlu için sağ cebine 5 bin, sol cebine 5 bin ve arka cebine koyduğu 5 bin lira ile tarihi çarşılar bölgesine indi. Bu sırada cebindeki parayı fark eden 2 Suriyeli genç tarafından takip edildi. Suriye gençlerden biri düğün malzemesi alacak babanın önüne geçerek iki kollarıyla sarmaladı. Diğer Suriyeli genç ise arka cebindeki 5 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Güpegündüz yaşanan söz konusu gasp esnasında esnafın yardımı ile Suriyeli gençlerden bir yakalandı diğeri kaçtı. Esnafın polisi aramasıyla olay yerine gelen ekipler Suriyeli genci gözaltına alarak Sarayönü Polis Karakoluna getirdi. Mağdur olan şahsın ifadesiyle alındığı sırada Suriyeli genç parayı çalan şahsı tanımadığını ve o konu ile alakası olmadığını iddia etti ve serbest kaldı. Olansa gasp edilen Şanlıurfalıya oldu.

KARAKOLDA POLİSİN POLİSE VERDİĞİ MANİDAR CEVAP

Hırsızlık şüphesiyle Sarayönü Karakola getirilen şahısların ifadesi ve tutanağının altına imza atacak olan polislerin meslektaşları tarafından soyadının sorulması dikkat çekti. Bir polisin meslektaşına birlikte çalıştığı arkadaşının soyadını sorması esnasında  “Hatırlamıyorum devrem. O kadar çok yerimiz değiştirildi ki birlikte çalıştığım arkadaşımın soyadını bile öğrenemedim. Bir yılda 6 kez bir polisin yeri değişir mi?” cevabını vermesi karakolda bulunan bazı sivilleri şaşırttı.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!