olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
20 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Spor olsun diye 42 milyon TL!

Spor olsun diye 42 milyon TL!
Ülkemizin büyük bir ekonomik krizden geçtiği şu dönemde her kuruşun daha hesaplı harcanması gerekirken savurganlık devam ediyor.

Milyonlarca gencimiz iş ararken, Hükümet ve belediyeler milyonları yine sahaya gömdü.

Tokat Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın imzaladığı protokolle milyonlar sahaya yatırılacak. Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Tokat’ta 42 Milyon TL’lik spor yatırımlarını başlattığını duyurdu. Eroğlu ayrıca, belediyenin bütçesiyle dokuz farklı bölgede sentetik çim saha ve şehrimizin iki ayrı noktasında da spor kompleksleri ile basketbol sahaları inşa ettiklerini bildirdi.

Türkiye’de milyonlarca genç işsiz gezerken hükümet ve bağlı belediyeleri milyonlarca lirayı sahalara ve israfa yatırmaya devam ediyor. Ülkemizin büyük bir ekonomik krizden geçtiği şu dönemde her kuruşun daha hesaplı harcanması gerekirken savurganlık devam ediyor. Tokat Belediyesi, spor projeleri arasında yer alan sentetik çim saha alanları için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptıkları görüşmeleri ve ödenek kısımlarını tamamladıklarını duyurdu.

SENTETİK ÇİM SAHA YAPIM İŞİ İHALESİ TAMAMLANDI

Tokat Belediyesi Başkanı Eyüp Eroğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile 20 Şubat 2020 tarihinde imzalanan protokolle Gençlik ve Spor Bakanlığımız Tokat’ın tamamında 42 Milyon TL’lik spor yatırımlarına başladı. Bu doğrultuda Valiliğimiz, Belediyemiz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzle birlikte Tokat Merkez için spor projelerimizi Bakanlığımıza sunduk ve bunların finans edilmesi noktasında kararlar alındı. Bahçelievler, Bedestenlioğlu, Beybağı, Erenler, Karşıyaka, Mahmutpaşa, Topçubağı ve Yeşilırmak Mahallelerimize yapılacak olan 15x30 metre ölçülerinde Sentetik Çim Saha Yapım işi ihalesi tamamlandı” dedi.

 

“BELEDİYEMİZ BÜTÇESİ İLE DOKUZ FARKLI BÖLGEDE SENTETİK ÇİM SAHA YAPTIK”

Başkan Eroğlu, “Mahallelerimizde spor yapılabilecek alanlar oluşturmayı kendimize hedef edinmiştik. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar belediyemiz bütçesi ile dokuz farklı bölgede sentetik çim saha, şehrimizin iki ayrı noktasında da spor kompleksleri ve basketbol sahaları yaptık. Böylece çocuklarımızın, gençlerimizin ve halkımızın spor yaparak sağlıklı ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızla yaptığımız görüşmelerimizle hamdolsun bugün projelerimiz birer birer yükselmeye başlıyor” diye konuştu.

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!