olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Seçimi Urfa’da 12-0 ile kapatacağız

Seçimi Urfa’da 12-0 ile kapatacağız
OLAY’a konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, “7 Haziran’da yapılacak olan seçimi AK Parti Urfa’da 12-0 ile kapatacaktır” dedi.

Aziz Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök,Gazetemiz OLAY’ı ziyaret ettiği, çarpıcı açıklamalarda bulundu.Şanlıurfa hizmetten ve huzurdan yanadır” diyen Vekil Gök, “Birileri kulis yaparak algı yönetiminde oluyor. Urfa’lılar her zaman doğruyu ve sağduyu seçmiştir. Ak Parti bu seçimi Urfa’da  12-0 ile kapatacaktır. 4 yılda 400 projeden daha fazla gerçekleştirdik. Herkes bizim hizmet ettiğimizi biliyor. Biz yapacaklarımızı değil yaptıklarımızı anlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

 Çözüm süreci millidir

Çözüm sürecine de değinen Gök, şunları söyledi: “Ben çözüm süreci komisyonluğu başkan vekilliğini yaptım. Çözüm süreci millidir. Devletimizin ve hükümetimizin temelde olan  bir projesidir. Dışardan birilerin önümüze koyduğu bir proje değildir. Şanlıurfalılar Kılıçdaroğluna çözüm süreci için destek vermesini istemişse Urfa en doğrusunu yapmıştır. Bu çözüm süreci komisyonuna CHP hiç üye vermedi. Parti olarak tek olarakta kalsak bu süreci devam ettireceğiz.”

 Her geldiğimde de üç tane ilçeyi geziyorum

Milletvekili olduğu günden bugüne her hafta sonu Urfa’da bulunduğunu aktaran Milletvekili Abdulkerim Gök,  “Her geldiğimde de üç tane ilçeyi geziyorum. Geldiğim zamanlarda Urfa esnafına hep uğruyor sorunlarını dinliyorum. Uğradığım inşaat ve yapıcılar derneğinde toplanmış kişiler vardı TOKİ ile ilgili sorunları vardı. Sorunlarını çözme adına çalışmalar başlattık.Karaköprü ilçemizde kadın kollarıyla bir araya gelip sunum yaptık. Başkanlık sistemi, anayasa ve çözüm süreciyle geldiğimiz noktaları anlattık. Bu sunumu aynı şekilde diğer belediyelerimize de sunum yaptık. Herkesle beraber olduk. 58 oda başkanının bulunduğu 76 bin kayıtlı üyesi olan Türkiye Esnaf Ve Sanatkarlar Odalar birliğiyle bir araya geldim. Bu birlik ilkez bir  milletvekilini davet ediyorlar.  Sıkıntı ve sorunlarını dinledik. KOSGEB’in verdiği kredi için bize teşekkür etmek için davet etmişler. Bir toplantıya karar verdik ve en kısa zamanda düzenleyeceğiz. Bizim Ak Parti teşkilatının tümüyle beraber onlar sorunlarını, sıkıntılarını anlatacak ve biz dinleyeceğiz. Çözmeye çalışacağız” dedi.

 Martta 1700 Yataklı Şehir Hastanesinin temeli atılacak

 

Martta 1700 Yataklı Şehir Hastanesinin temelini atacaklarını ifade eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, “Eyyubi’ye de 800 yataklı bitme aşamasında olan bir Devlet hastanesi yapılıyor. Çocuk Hastanesine ihtiyaç var bunu da yapıyoruz. Suruç’ta devlet hastanesinin ihalesi yarın, bir gün yapılacak. Ceylanpınar’da tapu sorununu çözdük. Bir çok okul yaptık temellerini attık açılışlarını yaptık. Derslik başına düşen artık 21 öğrenci oldu. Elbette sıkıntı ve sorunlarımız var bunu çözecek olan da Ak Partidir diyorum. Bahsettiğiniz konunun biz önceden planlamasını yaptık. Görüşüyoruz. O konuda şuanda gündemimizde” diye konuştu.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!