olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Sayburç Mahallesi Semt Sahasına Kavuşuyor

Sayburç Mahallesi Semt Sahasına Kavuşuyor
Karaköprü Belediyesi ilçeye bağlı mahallelerde sentetik çim saha yapımını aralıksız sürdürüyor.

Karaköprü Belediyesi Kırsal Mahallelere hizmetlerini aralıksız sürdürerek hizmetler kapsamında ilçenin Sayburç Mahallesinde (köyü) yaptırılacak olan sentetik çim saha için temel atma töreni düzenlendi.

Düzenlenen temel atma törenine, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Birim müdürleri ve mahalle sakinleri ile çocuklar katıldı. Başkan Çiftçi ve beraberindekilerin alana girmesi ile çocuklar tarafından yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı.

Temel atma töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Karaköprü İlçemizin Sayburç Mahallesindeyiz. Bizimde gençlere sözümüz vardı. Okulların olduğu bütün mahallelerimize semt sahası yapacağız. Onların da top oynamaya hakkı var. Gençlerin enerjisini almamız gerekiyor. Yaşamış olduğu mahallelerde mutlu olmaları gerekiyor. Bu düşünce ile tüm kadro olarak, meclis üyesi arkadaşlarla seçim çalışması kapsamında sözümüz oldu. AK Parti’nin AK Belediyeleri de Allahın izni ile vermiş oldukları sözü tutarlar” dedi.

Sentetik çim sahamız Karaköprü İlçemiz ve Sayburç Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” diyen Başkan Çiftçi, “Şimdi de biz 4. Mahallemizde çocuklarımız için semt sahasının temel atma töreni sebebiyle buradayız. Öncellikle Mahallemize, gençlerimize bu semt sahası hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Mahallelerimizi geliştirmemiz lazım. İhtiyaçlarını gidermemiz gerekiyor. Kırsal mahallede yaşayan vatandaşlarımız kendi mahallesinde mutlu olması bizim tek düşüncemiz. Bizlerde Karaköprü Belediyesi olarak hazırlığımız tamdır. İnşallah her mahallemizde çalışmalar başladı. Allahın izni ile Ekim ve Kasım ayına kadar hepsini bitirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Mahalle Sakinlerinden Başkan Çiftçi'ye Teşekkür

Mahallelerine Karaköprü Belediyesi tarafından sentetik çim saha yapıldığı için çok mutlu olduklarını ifade eden çocuklar ise “Allah Karaköprü Belediyesinden razı olsun. Mahallemizde saha yoktu. Şimdi çim saha yapılıyor. Karaköprü Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’den Allah razı olsun” ifadelerini kullandılar. Sayburç Mahalle Muhtarı Aziz Kırmızı Aslan ise, “Karaköprü Belediye Başkanlığı bizim mahallemize spor sahası yapıyor. Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’ye çok çok teşekkür ederim” diye konuştu. Sayburç Mahalle sakinleri ise görüşlerini şu sözlerle ifade ettiler:

 

“Öncelikle Karaköprü Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Mahallemizde semt sahası yoktu. Karaköprü Belediyesi çocuklarımızın iyi alışkanlıklara ve spor yapmaları için mahallemize semt sahası yapıyor. Bu konuda Karaköprü Belediyesine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!