olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Şanlıurfaspor’un transfer listesi ortaya çıktı

Şanlıurfaspor’un transfer listesi ortaya çıktı
Şanlıurfaspor, yeni sezondaki transfer hazırlıklarına şimdiden başladı. En çok merak edilen bölge ise forvet hattı. Burası için ilk iki sırada Sivasspor’un golcüsü John Utaka ile Konyasporlu Rangelov bulunuyor.İşte o 10 kişilik sezon sonu bombaları…

Aziz Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

 ŞANLIURFASPOR, Transfer Komitesi, 2015-2015 sezon için  alternatifli bir liste hazırladı.Çalışmaların ardından yeni sezonda takımın ihtiyacına cevap verebilecek isimleri belirledi. Uzun süren araştırmada hazırlanan liste 10 oyuncu yer aldı.İlk sıradaki isim transferi en zor olarak belirlendi. Sıralamada son sıra diğerlerine göre alınması daha kolay oyunculardan oluşturuldu. Transfer Komitesinden gelen bu raporun ardından Başkan Fethi Şimşek ve Osman Özköylü’nün görüşü aldıktan sonra transfer çalışmalarına başlanacak.

 Forvet bölgesi 

Şanlıurfaspor’da en çok merak edilen bölge ise forvet hattı. Burası için ilk iki sırada Sivasspor’un golcüsü John Utaka ile Konyasporlu Rangelov bulunuyor.Ancak Nijeryalı golcünün transferi şu an için çok zor ve maliyetli. Utaka ile Sivasspor’un sözleşmesinin bittiği ve Şanlıurfaspor’un  bu kozu kullanmaya çalışacağı kaydedildi.Sözleşmesi bitecek olan diğer isim olan Konyaspor’lu Rangolov transferinin de her türlü girişimlerin bulunulacak.Forvet bölgesinde Abdulkadir Özgen’e partner arayan Şanlıurfaspor’un yurt dışından da bir çok futbolcuyu takibe aldı.

  Gençler de var 

Bu isimlerin dışında diğer bölgeler için daha çok genç ve maliyeti uygun isimler belirlendi. Takımın iyi bir golcüye ihtiyacı olması sebebiyle büyük bütçe bu pozisyon için harcanacak. Geriye kalan bölgelere ise maliyeti uygun oyuncular düşünülüyor.Orta saha ve stoper mevkiilerine yapılacak transfer hedeflerini listeleyen Şanlıurfaspor transfer komitesi,  hazırladığı liste teknik direktör Osman Özköylü’nün onayından geçtikten sonra harekete geçilecek.

  İşte o 10 kişilik sezon sonu bombaları..

 John Utaka (Forvet)  Sivasspor

Kulübüyle sözleşmesi sona eren Nijeryalı golcü,sürekli oynayacağı bir kulübe gitmek istiyor.

 Rangelov: (Konyaspor)

Mevki:Forvet

Yeni sezonda gol yollarında sıkıntı yaşamak istemeyen Şanlıurfasporda yönetimin Bulgar forvet’e sıcak bakıyor.Sezon şampiyon olarak PTT 1.Lig’e yükselen Göztepe’nin de istediği Rangelov,Konyaspor’da  Süper Lig'de 22 maçta oynayan Rangelov 6 kez fileleri sarsmayı başardı. 

 Anıl Taşdemir :(Kayserispor)

Mevki:Orta Saha

Güneydoğu temsilcisi, devre arasında da Anıl için Kayseri’nin kapısını çalmış,ancak anlaşma sağlanamadığı için transfer askıya alınmıştı.Bu sezon sarı-kırmızılı takımda fazla forma şansı bulamayan  Anıl’ın mutsuz olduğu ve sürekli oynayacağı bir takımda oynamak istemesi üzerine harekete geçen Transfer Komitesi, Kayserispor ile yeniden görüşmeyi planlıyor.  Anıl Taşdemir, PTT 1.Lig’de şampiyonluğu garantileyen Kayserispor formasıyla çıktığı 26 maçta 7 gol attı.

 Sercan Kaya(Çaykur Rizespor)

Mevki:Sağ Kanat

Devre arasında da Şanlıurfaspor’un transfer gündemine gelen Sercan’ı  Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, göndermek istememişti.Süper Lig’de bu sezon 4 gol atan tecrübeli futbolcu, Profesyonel kariyerine Bucaspor'da başladı, 2011 yılında Trabzonspor'a transfer oldu. 2011-12 sezonunun bir bölümünü 1461 Trabzon'da geçiren Sercan, burada iyi bir performans göstermesinin ardından Çaykur Rizespor'a transfer oldu.

 Galip Güzel:( Osmanlıspor)

Mevki:Orta Saha

2 sezondur Osmanlıspor’dan  forma giyen Galip Güzel, istikrarlı futboluyla dikkat çekti.2013-14 sezonunda Osmanlıspor'a transfer olan tecrübeli futbolcu, 2 sezonda 64 lig maçına çıktı ve 14 gol attı.

 Murat Akın (Başakşehir)

Mevki:Orta Saha

Başakşehir’den devre arasında Kayserispor’a gelen Murat Akın, burada şampiyonluk yaşadı.Sezon sonunda tekrar eski takımına dönecek olan tecrübeli oyuncu, 2008-2009 sezonundan bu yana oynadığı 5 takımda 6 şampiyonluk yaşayan Murat Akın, bu başarısıyla Türk futbol tarihine geçti.2008-2009 sezonunda Kasımpaşa ile şampiyonluk yaşayan Murat Akın, 201-2011'de Orduspor'la bu mutluluğu tattı. 2011-2012'de yeniden Kasımpaşa'ya dönen orta saha oyuncusu, bu tarihten günümüze kadar şampiyon olan Konyaspor, Başakşehir FK ve Kayserispor takımlarının kadrosunda yer aldı.

 Bilal Aziz:( Osmanlıspor)

Mevki:Sol Bek

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Osmanlıspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2015’te sona erecek olan solbek Bilal Aziz’inde eski hocası Özköylü ile çalışmak istediği ve kulüplerin anlaşması halinde Şanlıurfaspor’a gelebileceğini dile getirdiği ögrenildi.Schalke 04 altyapısından yetişen Bilal, savunmanın ve orta sahanın solunda görev yapıyor. Daha sonra Schalke 04'ün 2. takımında futbol oynadı. 2006 yılında Osnabrück takımına transfer oldu. 2006-2007 sezonunun ara transfer döneminde Galatasaray tarafından denendi ancak sol kanatta alternatifleri olmasından dolayı geri gönderildi. 2008-2009 sezonunda Tolunay Kafkas'ın isteği üzerine Kayserispor kulübüne transfer oldu..27 Aralık 2012'de Kayseri Erciyesspor'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Bu takım ile ligde 15 maça çıktı ve 2 gol atarak şampiyonluğa etki etti. Sezon sonunda takım Süper Lig'e yükseldi Bilal ise Osmanlıspor'a transfer oldu.

 Berkay Değirmencioğlu (Fenerbahçe)

Mevki:Stoper:

Fenerbahçe Alt yapısından yetişen genç futbolcu, gelecek vaat eden isimler arasında.Ağustos 2014 tarihinde, 1.Lig ekiplerinden Kayserispor'a kiralanan Berkay Değirmencioğlu, burada şampiyonluk yaşadı.

 Özgür Özkaya: ( Konyaspor)

Mevki:Sol Bek:

Beşiktaş altyapısında futbola başlayan Özgür, 1988 doğumlu sol bek 2011-2012 sezonunda Şanlıurfaspor'a yine kiralık olarak gitti. Şanlıurfaspor o sezon 2. Lig Beyaz Grup'ta Balıkesirspor'un önünde şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükseldi. Geçtiğimiz sezonda da yine aynı takımın formasını giyen Özgür, PTT 1. Lig'de son sezonda 29 maçın 27'sinde ilk onbirde forma giydi ve rakip filelere 3 gol attı. Özgür Şanlıurfaspor'da kaleci Atacan Öztürk ve Sankoh'dan sonra en çok forma giyen oyuncu oldu.

 Serkan Kurtuluş: (Kayserispor)

Mevki:Sağ Bek:

BursasporGalatasaray ve Gençlerbirliği'nde de oynayan 25 yaşındaki Serkan Kurtuluş, Süper Lig'de 55 maça çıktı. Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş'un kardeşi olan futbolcu, değişik yaş gruplarında milli formayı 76 kez görev yaptı.

 

 

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!