olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Şanlıurfaspor’dan Diyarbakırspor Kulübü’ne mesaj

Şanlıurfaspor’dan Diyarbakırspor Kulübü’ne mesaj
Şanlıurfasporlu taraftarlar, Spor Toto 3. Lig\'de yer alan önceki gün ligden çekilme kararı alan Yeni Diyarbakırspor Kulübü’ne destek mesajı verdi.“Sen üzülme koca çınar bunu yapanlar Allah katında hesap verecektir” dedi.

 YANINDAYIZ DİYARBAKIRSPOR.!

Şanlıurfaspor taraftarları ise, Diyarbakır’da çıkan olaylar hakkında açıklama yaptı.Aynı kaderi yaşadıklarını belirten taraftarlar, açıklamada şunları söyledi:”Maçın hakemi Hüseyin Sabancı’nın, 2011-2012 sezonunda Tokatspor-Diyarbakırspor maçında Diyarbakırspor’u küme düşüren hakemdi . Böyle bir mantık anca hayali filmlerinde olabilirdi. TFF yıllardır yaptığı yanlış eylemler ve yanlışsal hatalar yüzünden ülkemizin futboluna yüzlerce kez çirkin lekelerle karşı karşıya kaldı”

 ŞANLIURFA MAÇINI DA KATLETMİŞTİ

“Kaldı ki doğu takımlarına yapılan ayrımcılığı gözle görülen Tarafları Türkiye liglerinde ayrımcılık ve oynanacak bir lig kalmadığının göstergesidir. Hüseyin Sabancı Aynı zamanda Şanlıurfasporumuzun PTT 1.Lig İlk Sezonunda 1461Trabzonspor ile oynadığımız maçta maçı adete katlederek Şanlıurfasporumuzun önünü kesmiş ve yüksek cezalara maruz kalmasına neden olmuştur. Son olarak ise Alanyaspor maçında bize verilen yüksek para cezası ve saha kapatma cezasını aşırı dozda uygulayıp Şanlıurfasporumuzun önünü kesmeye niyetlendiği açıkça görülmektedir.”

 DAİAMA ARKANIZDAYIZ

“Diyeceğimiz şu ki Diyabakırspor Lig’den Çekildi ve Yıllarca emek veren şereflice alın teri sarf eden bir şehrin hayalleriyle oynadı ve bir çınarı yok oldu. Şanlıurfasporlulara olarak TFF’yi şiddetle kınıyoruz ve böyle şeref yoksunu olanları Allah’a havale ediyoruz.Şanlıurfaspor Taraftarları Olarak daiama arkanızdayız sen üzülme koca çınar bunu yapanlar Allah katında hesap verecektir.”

 Diyarbakır’da sahneye çıktı

PTT 1. Lig 2012-2013 futbol sezonunda Şanlıurfaspor’un GAP Arena’da ağırladığı 1461 Trabzonspor maçında verdiği yanlış kararlar sonucu sahaya giren taraftarlar nedeniyle maçı iptal ederek Urfaspor’un iyi gidişatına engel olan İzmir Bölgesi hakemlerinden Hüseyin Sabancı, bu kez Diyarbakır’da sahneye çıktı.
3’üncü Lig 2’nci Grup’ta, Yeni Diyarbakırspor ile Denizli Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan maçta olaylar çıktı.
Ev sahibi takım, play-off yarı finalinde 0-0’ın rövanşında 89. dakikada İbrahim Konuksever ile 1-0 öne geçti. Hakem Hüseyin Sabancı, karşılaşmayı 5 dakika uzattı.
Duraklamaların bitmesine rağmen 90+8’de Sabancı, Anıl ile Mehmet’in ikili mücadelesinde penaltı noktasını gösterdi. Atışını kullanan Rıdvan, beraberliği sağladı. Sonrasında iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı.
Sabancı’nın kararına tepki gösteren taraftarlar da sahaya indi. Saldırılar üzerine hakemler soyunma odasına kaçtı.
2011-2102 sezonunda Diyarbakır’ın 2’nci Lig’de Tokatspor’a 2-1 yenildiği ve küme düştüğü müsabakayı da Hüseyin Sabancı yönetmişti. Sabancı, o gün sonlarda rakibe serbest vuruş vermiş, ardından gelen golle Diyarbakır küme düşmüştü.

 

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!