olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Şanlıurfaspor’da yolcular belli oldu!

Şanlıurfaspor’da yolcular belli oldu!
PTT 1 Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’da yolların ayrılacağı isimler belli oluyor. Sarı yeşillilerde Abdulkadir Özgen, Umut Gündoğan ve Cicero ile yollar ayrılacak.

Aziz Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

Takımın teknik direktörü Tugay Kerimoğlu,devre arasını iple bekliyor.Kadronun yeterli olmadığını ifade eden tecrübeli teknik adam, Ocak ayında 4-5 transfer yapmaya hazırlanıyor. Kerimoğlu,ilk etapta takımda istenilen performansı sergileyemeyen ve bu nedenden dolayı gönderilecek olan futbolcuları kafasında belirledi.

 TRANSFER YAPILACAK

Sezona kötü başlayan Şanlıurfaspori devre arasında kadrosundaki eksikleri gidermek istiyor. Yönetim, teknik direktör Tugay Kerimoğlu’nun raporu doğrultusunda bir ön libero, bir  forvet ve birde sol açık transfer edecek.Sarı-yeşillilerin savunmada yaşadığı problemleri son haftalarda tekrar su yüzüne çıkmıştı. Tugay Kerimoğlu’nun da talebi doğrultusunda ara transfer döneminde bu bölgeye takviye yapılacağı belirtildi.

 ABDULKADİR GİDİYOR

Hüseyin Dağ döneminde alacakları nedeniyle TFF’ye başvuran Abdulkadir Özgen’in devre arasında gönderilmesine kesin gözle bakılıyor.3 hafta önce kadro dışı bırakılan tecrübeli forvet,bu sezon 7 maçta 271 dakika sahada kaldı ama gol ile tanışmadı.Şanlıurfaspor'dan 400 bin TL alacağı olduğu öğrenilen 29 yaşındaki gurbetçi golcü 2010-12 arasında Bucaspor'da oynamış, sarı lacivertli ekipte 39 maçta 20 gol atmıştı. Abülkadir, ayrıca Kayserispor, Sivasspor, Manisaspor’da forma giydi.

 CİCERO DA YOLCU LİSTESİNDE

Kadroda düşünülmeyen bir başka isimse Forvet oyuncusu Cicero…Şanlıurfaspor’a sezon başında kiralık olarak oynadığı Portekiz Premir Lig takımlarından FC Paços de Ferreıra’dan gelen Portekizli Cicero, tam bir hayal kırıklığı yarattı. Geçen sezon FC Paços de Ferreıra’da 3 gol atan, kariyeri boyunca 103 maçta 22 gol kaydeden Cicero, Şanlıurfaspor’un verim almadığı oyuncuların başında geliyor. Şanlıurfaspor’a Ağustos ayının son haftasında geldiği için sezon başı kampına katılamayan futbolcu, takıma halen uyum sağlamış değil. Cicero bu sezon 2’si kupa olmak üzere 10 maçta oynadı. Lig maçlarının 6’sında oyuna sonradan girdi. Son iki lig maçında ise Tugay Kerimoğlu tarafından ilk onbirde sahaya sürüldü. Portekizli oyuncunun devre arasında gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 TUGAY KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Şanlıurfaspor’un devre arasında  kiralık olarak Galatasaray’dan kadrosuna kattığı Umut Gündoğan’da yolcular listesinde.Bu sezon sarı-yeşilli takımda istenilen katkıyı sağlayamayan Gündoğan için Tugay Kerimoğlu’nun kadroda düşünmediği öğrenildi.Son haftalarda kadroya giremeyen tecrübeli orta saha oyuncunun son durumunun devre arasında netlik kazanacağı belirtiliyor.Bucaspor’da oynadığı futbol ile göz dolduran ardından Galatasaray’a transfer olan Umut Gündoğan, eski günlerini bir türlü yakalayamıyor.Galatasaray’da forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu, geçen sezon ise Adana Demirspor’da kiralık olarak forma giymişti.

 

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!