olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Şanlıurfaspor\'a bomba transfer

Şanlıurfaspor\'a bomba transfer
Teknik Direktör Osman Özköylü,bir yandan yeni sezon hazırlıklarını yaparken, transfer listesini de yavaş yavaş belirliyor.Tecrübeli Teknik adam listenin başına Kayserispor’un 10 numarası Anıl Taşdemir’i yazdı.

Aziz Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

 SESSİZ ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR

PTT 1.Lig’de 2014-2015 sezonunun tamamlanmasına 2 hafta kalırken, Play Off yarışını sürdüren Şanlıurfaspor, diğer yandan yeni sezon hazırlıklarını başladı. Osman Özköylü yönetiminde, gelecek sezonun çalışmalarını da sessiz ve derinden yürüten ceylanların,Kayserispor forması giyen orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir ile ilgilendiği öğrenildi.

 TAKIMDA MUTSUZ

Güneydoğu temsilcisi, devre arasında da Anıl için Kayseri’nin kapısını çalmış,ancak anlaşma sağlanamadığı için transfer askıya alınmıştı.Bu sezon sarı-kırmızılı takımda fazla forma şansı bulamayan  Anıl’ın mutsuz olduğu ve sürekli oynayacağı bir takımda oynamak istemesi üzerine harekete geçen Transfer Komitesi, Kayserispor ile sezon sonunda görüşmeyi planlıyor.  Anıl Taşdemir, PTT 1.Lig’de şampiyonluğu garantileyen Kayserispor formasıyla çıktığı 26 maçta 7 gol attı.

 -İŞTE KARİYERİ-

Futbola Sökespor altyapısında başlıyan Anıl Taşdemir burada beş sene oynadıktan sonra Göztepe altyapısına transfer oldu. Burada genç millî takımlar için erken keşfedildi ve genç millî takımların değişik kademelerinde 20 müsabaka'da görev aldı. 2005 senesinde Türkiye 17 Yaş Altı Millî Futbol Takımı gösterdığı performans ile dünya çapında kendinden söz ettirmeyi başardı.Bu başarısı sayesinde 2005 senesinde Göztepe ile profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzaladı. Göztepe'de iki sezon düzenli oynadıktan sonra Süper Lig ekiplerinin dikkatini çekmeye başladı ve neticesinde Süper Lig ekiplerinden Ankaraspor'a transfer oldu. 2012-13 sezonu devre arasında ise Orduspor ile anlaşmıştır. 2013-14 sezonunda ise 32 maçta 17 gol ve 11 asist yaparak Süper Lig takımlarının dikkatini çekmiştir. 2014-15 transfer döneminde ise 400.000 Euro karşılığında Trabzonspor ile sözleşme imzalamıştır. Trabzonspor ile birkaç hazırlık maçına çıkan Anıl, kadroya Sefa Yılmaz, Serdar Gürler ve Fatih Atik gibi kanat oyuncularının katılmasıyla foma şansı azalmıştır. Bu gelişmeler üzerine Sefa Yılmaz transferinde takasta kullanılmıştır ve Kayserispor'a transfer oldu.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!