olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Şanlıurfaspor yönetiminde istifa depremi

Şanlıurfaspor yönetiminde istifa depremi
Şanlıurfaspor yönetimine, Şanlıurfaspor sevgisi nedeniyle alınan Genç Yönetici Abdulkadir Badıllı yönetimden istifa etti.

Şanlıurfaspor yaklaşık 4 ay önce kongre kararı alarak tekrardan seçime gitti. Fethi Şimşek’in tek aday olarak gittiği seçimde Şimşek güven tazeledi ve tekrardan başkanlığa geldi. Şimşek son yönetim listesinde Şanlıurfaspor Sevdalısı Genç Yönetici Abdulkadir Badıllı’ya da yer vermesi dikkat çekmişti. Genç ve Şanlıurfaspor sevdalısı bir kişinin yönetime alınması kamuoyunun taktirini kazanmıştı.Abdulkadir Badıllı,sezonun 11. haftasında Şanlıurfaspor yönetiminde yaşanan sıkıntılar ve takımın kötü gidişatını öne sürerek yönetimden istifa etti.

 Bu iş bana göre değil

Badıllı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:“Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeliğimden bugün itibari ile istifa ettim. . Yönetimdeki tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Şanlıurfaspor da bugüne kadar hep tek başıma mücadele verdim. . Ama baktım ki olmuyor bu takım sadede 4 kişinin takımı olmuş olduğunu gördüğüm an tamam dedim bu iş bana göre değil”

 Yönetici üyeliği aidatı ödemediği için düşürülmüş

Öte yandan Abdulkadir Badıllı yönetimdeyken bir kaç kez takıma destek olması istendiği, destek olmayan Badıllı'nın Kulüp üyeliği aidatını da ödemediği için bir kaç gün önce yönetim üyeliğinin düşürüldüğü iddia edildi. Badıllı üyeliği düşürüldükten sonra yönetimden istifa ettiği öğrenildi.

 Badıllı’dan o iddialara yanıt

Hakkında çıkan aidatı ödemedi iddialarına yanıt veren Badıllı; “ Yöneticilerin hepsiyle tek tek görüşün. Benim yönetimden düşürüldüğümü hepsi söylese ben çıkıp Şanlıurfaspor yönetiminden ve Şanlıurfa kamuoyundan özür dileyeceğim” dedi.Abdulkadir Badıllı sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Şanlıurfaspor yönetim kurulunda 25 yönetici arkadaşlarımız var. Bunların hepsiyle tek tek görüşün benim yönetimden düşürüldüğümü hepsi söylese ben çıkıp Şanlıurfaspor yönetiminden ve Şanlıurfa kamuoyundan özür dileyeceğim. Diğer bir konu ise üyelik aidatımı yatırmadığımı söylüyorlar. Madem bu kadar bu haksız iddialarda bulunanlar oldu bende söyleyeyim o zaman. Bolu’da Koru otelde  Şanlıurfaspor takımı kamp yaparken orda Abdülkadir Badıllı ne harcama yaptı bunu kimse  sordu mu? Soramazlar niye çünkü ben kulübe yaptığım desteği hiç bir zaman borç olarak yazmadım hibe olarak destek oldum. Şimdi çıkıp bu iddiada bulunanlar oluyor. İnkar eden olursa Allah’tan ki ödemeyi kredi kartımla yapmıştım. Bankadan hesap hesap özetini de paylaşırım. Bugünden sonra benim şahsımla ilgili yalan iddialarda bulunan olursa hukuki işlem başlatacağım. Yönetim kurulu üyeliğimden gece saat 21.00’de bir televizyon kanalının spor programına bağlanarak istifa ettim. Urfaspor’un menfaati için bunu yaptım. İnşallah ben yanılırımda. Şanlıurfaspor’um daha iyi olur. Ben her zamanda Şanlıurfaspor’um için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım.>>Spor Servisi>>

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!