olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Şanlıurfaspor kongreye gidiyor

Şanlıurfaspor kongreye gidiyor
Şanlıurfaspor eski takım kaptanı ve spor programcısı Nihat Çakır, “Kayyum heyeti olarak ilk önce kongre kararı aldık 5 Ocak’ta. 5 Ocak’ta sayısal çoğunluk sağlanmaz 12 Ocak’ta süreç tamamen biter” dedi.

(Ahmet CAN-Özel Haber/Şanlıurfa OLAY)

Şanlıurfaspor için 6 kişilik bir heyet belirlendi. 6 kişilik heyetin içinde Şanlıurfaspor eski takım kaptanı ve spor programcısı Nihat Çakır bulunuyor. Heyetin görevi kulüp alacaklarını hibe ettirmek ve kulübü kongreye götürmek. Kulüp 5 Ocak’ta kongreye gidecek. Sayısal çoğunluk sağlanamazsa 12 Ocak’a kalacak.

“HEYETİN GÖREVİ KONGREYE KADARDIR”

Şanlıurfaspor eski takım kaptanı ve spor programcısı Nihat Çakır, heyetin görevinin kongreye kadar olduğunu ifade ederek, “Kayyum heyeti olarak ilk önce kongre kararı aldık 5 Ocak’ta. 5 Ocak’ta sayısal çoğunluk sağlanmaz 12 Ocak’ta süreç tamamen biter. Önümüzde yaklaşık bir 20 gün falan var. Bu 20 gün içinde Vali ile Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilçe belediye başkanları ile bir görüşme yapılacak. Bu arada bizim için yönetici alacakları bizim için olmazsa olmazlarımız. İnsanlarla görüşüp onları hibe için ikna edeceğiz. Bunu kamuoyu ile paylaşacağız. Onlara diyeceğiz ki bu kulüp kapanırsa insanlara diyeceğiz ki bu kulüp hibe etmedikleri için kapandı. Yönetici alacaklarını yapılandırabilirsek ondan yabancı futbolcuların transfer taksitleri…Tabi bunlar bu arada olacak işler. Kongrede ne olur? Ya bir liste çıkar Urfaspor’u mevcut şartlarda devam ettireceğiz der. Heyetin görevi kongreye kadardır” dedi.

“ŞANLIURFASPOR İLE İLGİLİ İSİMLERİN HAKKINI BİZ ALABİLİRİZ”

Nihat Çakır, Şanlıurfaspor’un kapanması durumunda isim hakkını alacağını belirten Çakır, “Ben Urfaspor’u hiçbir şekilde kapattırmayı düşünmüyorum. Eğer yüzlerini Karaköprü’ye çevireceklerse çevirsinler. İsterse Karaköprü Belediyespor’u FK yapsınlar. Hatta onunla ilgili de bir çalışmamız olabilir. Şanlıurfaspor ile ilgili isimlerin hakkını biz alabiliriz. Onlarda  kendilerine göre haklılar. Bu kadar borçla böyle bir macera aramaktansa sıfır borçla Karaköprü Belediyespor’u Şanlıurfaspor yapalım diyorlar. Heyet olarak görevimiz kulübe kongreye götürmek ve borcu minimize etmek. Kongrede aday çıkmazsa kulüp kapanır ve fesih edilir. Şanlıurfaspor diye bir kulüp kalmaz” diye konuştu.

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!