olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Şanlıurfaspor kayyumundan sitem dolu sözler!

Şanlıurfaspor kayyumundan sitem dolu sözler!
Şanlıurfaspor kayyum heyeti basın mensuplarıyla bir araya gelerek, kulübün son durumunu değerlendirdi. Vali Abdullah Erin’in öncülük ederek, kulübün kurtarılmasını beklediklerini ifade eden Nihat Çakır, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

Kulüp Başkanı Mehmet Yılmaz’ın istifa etmesinin ardından Şanlıurfaspor’a kayyum olarak atanan heyet, basın mensuplarıyla buluştu. Takımın borç ve durumunu değerlendiren kayyum heyeti, Şanlıurfaspor’un sahipsiz bırakıldığını söyledi. Kayyum heyeti adına konuşan Nihat Çakır, “Büyükşehir Belediye Başkanımız, Valimiz, ilçe belediye başkanlarımız ve basın mensuplarının vereceği destekle Şanlıurfaspor’u tekrar ayağa kaldıracağımıza inanıyorum. Eğer kuru bir toplantıyla geçiştirirsek, bugün burada hep beraber Şanlıurfaspor’un cenazesini kaldıracağız” diye konuştu.

“HERKES YÜZÜNDEKİ MASKEYİ ÇIKARSIN”

Kayyum adına söz alan Nihat Çakır, Şanlıurfaspor konusunda birçok kişinin ikili oynadığını ima etti. Gerçek anlamda desteğe ihtiyacın olduğunu dile getiren Çakır, kulübün kapanmaması için herkesin gerçekçi mücadele etmesi gerektiğini belirterek, şöyle konuştu: “Şanlıurfaspor konusunda herkes maskeli baloda, herkesin yüzünde maske var. O maskeler indirilip, gerçekler ortaya çıktığı zaman Şanlıurfaspor’u kaybetmiş olacağız. Şanlıurfaspor düşmeden, herkes yüzündeki maskeyi indirsin, herkes elini taşın altına koysun.”

ÇAKIR: BİTİRİLEMEYECEK BİR BORÇ DEĞİL

Şanlıurfaspor’un totalde 60 milyon TL civarında borcu olduğunu belirten Çakır, bu borcun büyük kısmının yöneticilere ait olduğunu söyledi. Yöneticilerin alacaklarından vazgeçmesi halinde geriye kalan borcun çok rahatlıkla bitirileceğine dikkat çekti. Kulübün kapanmasının Şanlıurfa adına büyük ayıp olacağını da sözlerine ekleyen Çakır, “Bir ilçemiz büyüklüğündeki bir takım bile, Şanlıurfaspor’un şuan bahsi edilen borcundan daha fazlasını ödediler. Eğer buna rağmen, biz Urfaspor’un bu borcunu bitiremezsek, bu Urfa’nın büyük ayıbıdır. Bu ayıpta da hepimizin vebali vardır. Biz istersek bu takım ayağa kalkar. Bu borç, bitirilemeyecek bir borç değil, bu borcun büyük bir kısmı, yöneticilerin alacağı para, bu takım düşerse o yöneticiler tek kuruş alamaz. Bu sorunu Valimiz, büyükşehir belediye başkanımızla aşacağız. Sayın valimiz ciddi anlamda bu işe el atarsa, yönetici alacakları hibe edilirse, geriye kalan borç da korkulacak bir borç değildir” dedi.

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!