olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Şanlıurfaspor için formül bulundu!

Şanlıurfaspor kayyum heyeti, vali Abdullah Erin’le görüşerek, alacaklıların borçlarını hibe etmesi için görüşmeler yaptı. Vali Erin, bazı alacaklı Urfaspor yöneticilerini arayarak, alacaklarını hibe etmesi istedi.

(İbrahim Halil ASLAN/Şanlıurfa OLAY)

Şanlıurfaspor kayyum heyeti, vali Abdullah Erin’le görüşerek, alacaklıların borçlarını hibe etmesi için görüşmeler yaptı. Vali Erin, bazı alacaklı Urfaspor yöneticilerini arayarak, alacaklarını hibe etmesi istedi. Tüm alacaklıların alacaklarından vazgeçmesi için de Şanlıurfa valiliği ev sahipliğinde geniş bir toplantı düzenlenecek.

BORÇ VE ALACAKLI LİSTESİ VALİ ERİN’E SUNULDU

Sarı yeşilli kulübün düşme noktasına gelmesinin ardından Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından kayyum olarak atanan heyet, takımı ayağa kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’le toplantı düzenleyerek, Valinin liderlik yapmasını isteyen heyetin isteğini vali Erin geri çevirmedi. Şanlıurfaspor’un ayağa kalkması için gerekli tüm çalışmaların içerisinde yer alacağını dile getiren Vali Erin, alacaklı tüm Urfaspor yöneticileriyle görüşüp, alacaklarından vazgeçmesi için çalışma yapacaklarını söyledi. Toplantıda Vali Erin, Urfaspor Eski Kulüp Başkanı Emin Yetim’i arayarak, alacaklarını kulübe hibe etmesini istedi. Yetim de Vali Erin’in isteğini geri çevirmeyeceğini belirterek, 6 milyon civarında alacağını kulübe hibe ettiğini açıkladı.

TÜM ALACAKLILAR TEK MASADA TOPLANACAK

Kayyum heyeti adına konuşan Nihat Çakır, takımın tekrar eski günlerine kavuşması için çalışma başlattıklarını belirterek, kulübün son durumu hakkında Vali Erin’e bilgi verdi. Kulübün borç ve alacaklı listesini Vali Erin’e sunan Çakır, bu alacaklı kişilerin alacaklarından vazgeçmesini istedi. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de Şanlıurfapor’un memleketin bir değeri olduğunu belirterek, “Şanlıurfaspor gerçekten önemli ve bu durumda olması elbette ki hiç kimsenin istemediği bir durum. Şanlıurfaspor’dan alacaklı olan herkesi, tüm yöneticilerimizi bir toplantıda bir araya getirip, alacaklarını kulübe hibe etmesini isteyeceğiz. Hep birlikte bu kulübü eski günlerine kavuşturacağız. Kulübün kendi kaynaklarıyla ayakta durması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

ÇAKIR: KULÜP İÇİN UMUT DOĞDU

Kayyum heyetine başkanlık eden Nihat Çakır, Vali Erin’le yaptıkları toplantının çok olumlu geçtiğini belirterek, Şanlıurfaspor için umut oluştuğunu kaydetti. Verdiği destekten ötürü medya mensuplarına da teşekkür eden Çakır, “Bugün Şanlıurfa valimiz sayın Abdullah Erin’le bir araya gelip, bu kulübü ayağa kaldırmanın yollarını konuştuk. Medya mensuplarımız da sağolsun tüm desteklerini sunuyor. Burada medyaya önemli görev düşüyor ve medya mensuplarımız sağolsun elinden gelen desteği sundu. Valimiz de gerekli tüm desteği vereceklerini söyledi. Valimizin ev sahipliğinde tüm alacaklılar bir araya gelecek ve alacaklıların alacaklarından vazgeçmesi istenecek. Bu durum bile Şanlıurfaspor için büyük umut oldu. İnşallah tüm herkes alacağını hibe eder ve Şanlıurfaspor o eski günlerine kavuşacak” dedi.

“TÜM HERKES ELİNDEN GELENİ YAPMALI”

Şanlıurfaspor’un kentin marka değeri olduğunu belirten Vali Erin, kulübün durumunu daha önce Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’le de konuştuklarını belirterek, kulüp için herkesin destek sunmaya hazır olduğunu söyledi. Kulübü mevcut durumundan çıkarmak için liderlik edecek olan Vali Erin, bu çabasıyla kayyum heyetinden alkış aldı. Vali Erin’in sözleri üzerine morallerinin yerine geldiğini ifade eden kayyum heyeti, alacaklıların yanı sıra herkesin bir şekilde destek sunması gerektiğini belirterek, yerli oyuncularla da takımı kalkındırmak istediklerini belirtti.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!