olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Şanlıurfaspor, basınla iftar yemeğinde buluştu

Şanlıurfaspor, basınla iftar yemeğinde buluştu
Şanlıurfaspor yönetimi bir otelde düzenlenen iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Şanlıurfaspor yönetimi adına konuşan Nabi Kırmızı, Eski Başkan Kemal Saraçoğlu\'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında ki iddialarına yanıt verdi.

Şanlıurfaspor yönetimi bir otelde düzenlenen iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Şanlıurfaspor yönetimi adına konuşan Nabi Kırmızı, Eski Başkan Kemal Saraçoğlu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında ki iddialarına yanıt verdi.

Son aylarda yaşanan süreçte çok yalan söylendiğini savunan Nabi Kırmızı ; "Yaşanan süreçte çok yalan konuşuldu. Bizde söylenen iddialara cevap vermek istemedik cevap cevabı doğurur bu nedenle sustuk. Son olarak bazı iddialar ortaya atıldı bu iddialar kamuoyunda yankı bulması nedeniyle açıklama yapma gereği duyduk. Belgeye dayalı konuştuğunu söyleyip yalan söyleyen arkadaşlara da anlam veremiyorum" dedi.

Nabi Kırmızı konuşmalarına "İddialara yanıt vererek gidelim" diyerek Kemal Saraçoğlu'nun iddialarına cevap verdi.

 "YANLIŞ SAAT GÜNDE 2 KEZ DOĞRUYU GÖSTERİR"

Kemal Saraçoğlu'nun "Mevcut yönetimin doğrusu olmadı" demesine cevap veren Nabi Kırmızı ;" Mevcut yönetimin doğrusu olmadı denilmiş. Şöyle söyleyeyim bir kere bozuk saatte günde iki kez doğruyu gösterir. Bizim yanlışlarımız yoktur diyemem tabi ki de vardır ama bu şu oluyor çamur at izi kalsın. Ama biz bu çamurları Allah'a şükür üzerimizde bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

 "RAMAZAN SAL VE KORAY AVCI'NIN MAHKEMESİ DEVAM EDİYOR"

 Kulübün borcuna ve kulübü zarara uğratanlar değinen Nabi Kırmızı; "Kulübün bize 6.6 Milyon borç ile teslim edildiği deklare ediliyor. Kendisi ibra etmişiz dernekler masasından çıkarmışız diyor ama belgelerde göreceksiniz bu rakamlar o rakamlar değil. Şimdi biz futbolcularımıza paralarını vermesek mahkemeye verseler ve mahkememiz devam etse yapılacak olan kongrede bu borç çıkmayacaktı. Bu nedenle borç mahkeme sonuçlanınca diğer yönetime devredecekti. Mesela herkesin tanıdığı  Ramazan Sal ve Koray Avcı'nın halen mahkemesi devam ediyor. Bizim Urfa'da bile görmediğimiz futbolcuların mahkemesi sonuçlandıktan sonra kongrede ibra edilmeyen bir borç çıkacak bize" sözlerinin altını çizdi.

 "BORÇSUZ MU ALDIK Kİ BORÇSUZ TESLİM EDELİM"

Kemal Saraçoğlu yaptığı açıklamada "Paralı yönetim kulübü borçsuz teslim etsin" demişti. Saraçoğlu'na cevap veren Kırmızı "Biz kulübü borçsuz mu aldık ki borçla teslim edelim" dedi.

Kemal Saraçoğlu'nun sözlerine dikkat çekerek cevap veren Nabi Kırmızı; "Şirket devretmiyoruz. Bu sözü kullanan arkadaşlar biz kulübü borçsuz mu teslim aldık. Biz borçla teslim aldığımızda kıyameti mi kopardık. Hatırlarsınız Haziran 2012'de Urfa'ya davet edildiğimizde takımı alır mısınız dendiğinde tam hatırlamıyorum ama 1 bucuk milyon borç vardı. Kendilerinin aday olacağını duyduk hiç sorgulamadan çektik evimize geri döndük. Darbe diyorlar darbe olduysa kendi arkadaşları tarafından darbe yapıldı. Kendi yönetimi istifa etti. İstifa edemez mi edebilir tabi ki bizden ve dönemin valisinden bahsederek darbe yaptı deniyor. Bu iddialar ipe sapa gelmeyecek iddialar" sözlerini kullandı.

 "ŞUAN BORCUMUZ 30 MİLYON OLMASI LAZIMDI AMA 23 MİLYON"

Saraçoğlu yaptığı basın toplantısında Şanlıurfaspor'un borcuna da yer vermişti. Kulübün yanlış yönetildiğini belirten Saraçoğlu kulübün kasasında 9 Milyon olması gerektiğini savundu. Nabi Kırmızı ise; "Saraçoğlu'nun yaptığı hesaba göre kulübün 30 milyon borcu olması gerekir " ifadelerini kullandı.

Saraçoğlu'nun 9 Milyon kasada para olması gerekiyor sözlerine yanıt veren Kırmızı; "Borç konusuna gelince bizim Haziran 2012 de geldiğimizde kulübün borcu 1 bucuk milyondu eski yönetim yarım dönemde 5 milyon borç yapmış bu hesapla gidersek biz 6 yarım dönemdir buradayız bizim borcumuz 30 milyon olması gerekiyor. Yanlış anlaşılmasın biz böyle hesap yapmıyoruz biz sadece kulübü iyi yönettiğimizi savunuyoruz. Bu hesaba göre bizim borçsuz değil de 30 milyon borç ile teslim etmemiz gerekiyor. Çok şükür bizim öyle bir borcumuzda yok. Yönetimimiz her türlü borcun üstesinden gelecek güçtedir bu borcun üstesinden gelecek yönetime de seve seve kulübü teslim ederiz. Bu kulübü hiçbir zaman yüz üstü bırakmayacak kadarda Şanlıurfaspor'u ve Şanlıurfa'yı seven bir yönetimimiz var. Şuanda kulübün kasasında 9 milyon olması lazımmış. Şimdi bu hesabı neden be niye yaptı bu arkadaşlarımız bilmiyorum ama keşke olsa da bizde önümüze baksak ayrıca onlar neden bu kadar parayla teslim etmedi onu da sormak lazım" sözlerine yer verdi.

 "BLOKEYİ ESKİ YÖNETİM KOYDURDU"

Geçtiğimiz günlerde TFF Şanlıurfaspor gelirlerine bloke koydu. Gelirlere bloke konmasını da gündeme getiren Kemal Saraçoğlu'na seslenen Şanlıurfaspor Yöneticisi Nabi Kırmızı; " TFF gelirlerine senin arkadaşların bloke koydurdu" şeklinde konuştu.

Kırmızı ifadelerine şu şekilde devam etti; "TFF Şanlıurfaspor hesaplarına bloke koydu.Bunu söyleyen arkadaş bu haczi senin arkadaşların koydu. Hem de şampiyonluğa çok yakınken liderle aramızda sadece 2 puan varken paraya çok ihtiyacımız varken, devre arası transfer dönemindeyken gelirimize bu arkadaşlar haciz koydurarak. Arkadaşlar burayı iyi dinleyin ben şimdi kulübe para veriyorum. Bu parayı da başkasının cebinden faiziyle alıyorum. Çok ayıp bir şey. Şimdi arkadaşlar kulübü borçsuz teslim etse tamam bizden borcu kapatmamızı istesinler ama kendilerinin yapmadığı bir şeyin tersini istemek manidar"

 "TESİS ANAMIZI AĞLATTI"

 

Tesisin eksik bir şekilde alındığını belirten Kırmızı; "Tesisi biz kazandırdık demişler. Tesis bizim anamızı ağlattı. Tesisi teslim aldık birçok eksiği vardı arkadaşlarımız yaklaşık 1 milyon harcayarak tüm eksiklerini tamamladı. Ayrıca tesisin tahsisini bizden önceki yönetimden daha önceki yönetim yapmışlar nasıl oluyor da kendiler yaptırıyor" sözlerini sarf etti.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!