olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Şanlıurfalı Kick Boksçular şampiyon oldu

Şanlıurfalı Kick Boksçular şampiyon oldu
08-10 Mayıs tarihleri Arasında Birecik ilçesinde gerçekleşen İller arası Birecik kaymakamlığı Kick boks şampiyonası birbirinden Heyecanlı müsabakalara sahne oldu.

40 ilden 600 sporcunun Kıyasıya mücadele ettiği şampiyonada  Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman Türkiye ve Dünya Kıck boks birliği başkanı Salim Kayıcı Birecik ilçe kaymakamı Deniz Zeyrek Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürü Ertuğrul Yıldız ve Kıck boks il temsilcisi milli takım teknik direktörü Murat Akaltun Katıldılar...

Şampiyonada milli takım teknik direktörü  Murat Akaltun gözetimindeki Şanlıurfalı Kıck boksçular büyük bir başarıya imza atarak takım halinde şampiyon olurken diğer iller sıralaması şöyle 2,Adıyaman 3,Diyarbakır 4,Adana 5.Kırşehir 6.Niğde 7.K Maraş 8.G Antep oldular.

 Şanlıurfa Kıck boks il temsilcisi ve milli takım teknik direktörü Murat Akaltun. bu şampiyonluk Kupası bütün hemşerilerimize armağan olsun diyerek Sözlerine başladı Akaltun" yıllardır Urfamıza hizmet Ediyoruz sadece bu yıl içerisinde 3 tane birbirinden değerli  büyük organizasyonu Şanlırfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleştirme başarısını gösterdik. dolayısıyla Birecik ilçemizde gerçekleştirdiğimiz bu önemli organizasyonda bizim için şampiyon olmak çok önemliydi. Bizler de bütün ekibimiz ile beraber gecemizi gündüzümüze katarak bu şampiyonaya hazırlandık, ve Çalışmalarımızın karşılığını takım halinde şampiyon olarak aldıklarını Altını çizen Akaltun "bu organizasyonda bizlerden desteğini esirgemeyen başta sayın valimize Federasyon Başkanımıza ilçe kaymakamımıza ve spor il Müdürümüze teşekkür ediyorum dedi.

Şanlıurfa Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ yapmış olduğu açıklamada; Şanlıurfa’mıza öncelikle bu organizasyona katılım gösteren bütün sporcu antrenör ve idarecilere teşekkür ediyorum diyen YILDIZ, Şanlıurfa’nın artık bir spor şehri olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Son 4 yılda 6 Türkiye şampiyonası 6 uluslar arası organizasyon 10 tane bölge şampiyonası ilimizde gerçekleştirmek ile beraber Türkiye   - Andora milli müsabakasını da Şanlıurfa’mızda yapma başarısını gösterdik. Dolayısıyla Birecik ilçesinde gerçekleştirdiğimiz iller arası Kick Boks şampiyonasında 40 ilin 600 sporcu ile beraber katılması urfamızda yapılan başarılı organizasyonların bir göstergesidir. Bununla beraber yine bu organizasyonumuza dünya kick boks birliği başkanımızın da katılım göstermesi işimizin ne kadar ciddi ve disiplinli yaptığımızın net bir örneğidir. 40 ilin katılmış olduğu bu büyük organizasyonda bizim sporcularımızın ortaya koymuş oldukları başarılı performans ile şampiyon olmaları Şanlıurfa’nın Türkiye spor arenasında, nereden nereye geldiğinin de bir fotoğrafıdır.  Dolayısıyla başarılı olan Şanlıurfa Kick boks takımızı tebrik ediyorum. 26 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında İzmirde yapılacak olan Türkiye Kick boks şampiyonasında ilimizi de en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bu organizasyonda her zaman desteğini arkamızda hissettiğimiz başta Sayın Valimize, Dünya kick boks başkanımıza ve Birecik ilçe kaymakamımıza ve ismini sayamadığım herkese teşekkür ediyorum. Dedi

Şampiyonayla ilgili bir açıklama yapan Dünya Kıck boks birliği federasyonu başkanı Salim Kayıcı Şanlıurfa'da daha öncede Türkiye Şampiyonaları yaptık ve hepsinden de  memnun ayrıldık Şanlıurfa Artık bir spor Şehr-i oldu Dolaysıyla bu bizleri mutlu ediyor diyen Kayıcı" 2016 yılında Kıck boks Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye'de yapılacağını ve 2017 yılında ise Dünya Şampiyonası'nın da ülkemizde yapılacağını söyledi ve bu şampiyonda emeği geçenlere teşekkür ederken Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ’a başarılı çalışmalarından dolayı bir plaket hediye etti.

 

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük turnuva ile ilgili Şanlıurfa'nın artık her ay ulusal bir organizasyona ev sahipliği yapıyor biz burada Türkiye’nin her yerinden gelen sporcuları ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz Birecik ilçemize  40 ilden gelen 600 sporcumuz idareciler hakemler ve teknik adamlara Teşekkür ediyorum diyen Küçük" şampiyonaya Katılan bütün sporculara başarılar dilerken Dünya Kıck boks birliği başkanı Salim ve Şanlıurfa Kıck boks il temsilcisi ve milli takım teknik direktörü Murat Akaltuna katkılarından dolayı birer plaket verdi. 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!