olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Şanlıurfa’da büyük derbi heyecanı

Şanlıurfa’da büyük derbi heyecanı
Amatör Bal Ligi 2. grupta mücadele veren Şanlıurfa temsilcileri Karaköprü Belediyespor ve 11 Nisanspor dev derbi öncesi iki takımda da tek hedef galibiyet.

Haber: Mehmet Kaması

Amatör Bal Ligi 2. grupta mücadele eden Şanlıurfa temsilcileri Karaköprü Belediyespor ve 11 Nisanspor ligin 9. haftasında karşı karşıya gelecek. Karaköprü Belediyespor kendi evinde 11 Nisanspor’u ağırlayacak. Yeni teknik direktörü ile iyi bir çıkış yakalayan Karaköprü Belediyespor, son iki haftadır oynadığı maçlarını galibiyetle kapattı. Bir diğer Şanlıurfa temsilcisi olan 11 Nisanspor ise ligin son iki haftasında umduğunu bir türlü bulamadı. Amatör Bal Ligi 2. grupta mücadele eden ve ligin favori takımlarından olan Şanlıurfa temsilcileri bir yandan alınacak galibiyet ile galibiyet serisini sürdürmeye çalışan Karaköprü Belediyespor ve diğer taraftan da son iki haftadır umduğunu bulamayan 11 Nisanspor deplasmanda çıkacağı derbiden galibiyetle ayrılıp liderlik yarışandan uzak kalmanın hesaplarını yapıyor.

Ligin 9. haftasında karşı karşıya gelecek olan Karaköprü Belediyespor ve 11 Nisanspor ligde aynı puanda. Ligin 8. haftası geride kalırken 11 Nisanspor 14 puan ile ligin 4. Sırasında yer aldı. Karaköprü Belediyespor ise 14 puanla ligde 5. sırada yer alarak 11 Nisanspor’un takpçisi oldu.

Pazar günü oynanacak derbi ile iki takımdan biri alacağı galibiyet ile rakibini 3 puan gerisinde bırakarak bir üst sıraya yerleşecek. İki takım için de önemli mücadele olacak. Derbiyi kimin kazanacağı ise merak konusu.

Öncelik olarak ev sahibi olan Karaköprü Belediyespor’u tanıyalım

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor Amatör Bal Ligi 2. grupta mücadele veren Şanlıurfa temsilcisidir. Bu yıl mücadele verdiği Bal Ligi'nde şimdiye kadar oynadığı 8 maçtan 4'ünde galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu 8 maç içerisinde 2 yenilgi 2’de mağlubiyet alan Karaköprü Belediyespor, 8 haftada attığı 17 gole karşın kalesinde 10 gol gördü. 7 avarajla ligde 5. sırada yer alan Karaköprü Belediyespor’un tek hedefi bir üst lige çıkmak.

11 Nisanspor’u tanıyalım

Şanlıurfa 11 Nisanspor Amatör Bal Ligi 2. grupta mücadele veren Şanlıurfa temsilcilerindendir. Bu yıl mücadele ettiği Bal Ligi'nde Şanlıurfalı futbol severlerin büyük umutlarla baktığı 11 Nisanspor ligde oynadığı 8 maçın dördünden galip ayrılmayı başardı. 8 haftalık lig serüveninde 2 mağlubiyet alan 11 Nisanspor, oynadığı 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Oynanan 8 karşılaşmada 15 gol atan 11 Nisanspor kendi kalesinde de 7 gol gördü. 8 gol avantajı ile ligde 4. sırada yer alan 11 Nisanspor, çıkacağı zorlu Karaköprü deplasmanından 3 puanla ayrılıp liderlik yarışından kopmamanın hesaplarını yapıyor.

Şanlıurfalı futbol severlerin merakla beklediği Karaköprü Belediyespor ve 11 Nisanspor derbisi 27 Kasım Pazar günü Faruk Çelik Spor Kompleksi'nde saat 13:30’da başlayacak.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!