Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa'da 237 kişi tutuklandı!

Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan aralarında kasten adam öldürme suçundan aranan 4 kişi olmak üzere 237 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Şanlıurfa'da 237 kişi tutuklandı!

Şanlıurfa'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kentte huzur ve asayişin sağlanması için aranan şahısların yakalanmasına çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 

Şanlıurfa'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından 15-21 Temmuz tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.

 

Yaklaşık 1 hafta süren ve 1 bin 362 personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda 262 farklı noktada uygulama yapıldı.

 

Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 237 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

 

 

Yakalanan kişiler arasında 4 adam öldürme, 46 dolandırıcılık, 37 hırsızlık ve 4 yağma suçundan arananlar da yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.