olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

ŞanlıurfaAk Parti’de Tanışma Toplantısı

ŞanlıurfaAk Parti’de Tanışma Toplantısı
Şanlıurfa’da AK Parti aday adayları için tanıtım programı düzenledi. Tüm aday adaylarının davet edildiği toplantıda konuşan İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “ Seçim sürecinde biliyorsunuz 12 aday seçilecek diğer adaylardan ricam kırılma olmazsın” dedi.

Ayetullah Yüksel/Şanlıurfa OLAY

 ADAY adaylığı sürecinde toplam 286 aday adayı başvurusuyla ülke genelinde en fazla aday adayı başvurusu yapılan şehirlerarasında gösterilen Şanlıurfa’da tüm aday adayları için AK Parti il Yönetimi tanıtım programı düzenledi.Bir otelde düzenlenen AK Partinin aday adayları tanıtım toplantısına katılım yoğun oldu.

 268 müraacat alındı

Toplantı, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün konuşmasıyla başladı.Şanlıurfa’da 268 aday adayının milletvekilliği için başvurduğunu belirten Beyazgül,“Türkiye’de üçüncü sıradayız, oransal olarak baktığımız zaman birinci sıradayız. Bu süreçte aday adaylarımızı daha yakından tanımak, tanıştırmak ve onların kendilerini ifade etmelerini sağlamak için böyle bir gece tertip ettik” dedi.

 Kırılma, küsme ve darılma olmazsın

1 Mart Pazar günü temayül yoklamasının yapılacağını ifade eden Beyazgül, şunları söyledi: “Daha sonra alt ve üst komisyonlarda çalışmalar devam edecek. Tüm aday adaylarımızı tebrike diyorum. Bu gecemize katılan aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. 12 kişi listeye girecek ve 274 kişi listeye giremeyecektir. Ben listeye giremeyecek aday adaylarımızdan üzülmemelerini istiyorum. Onun için sizlerden ricam kimsede kırılma, küsme ve darılma olmazsın. Bu iş kısmet işidir, nasiptir”

 Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise,  bu seçimin ana faktörünün millet ve o milletin temsilcisi AK Parti ve AK parti kadroları olduğunu söyledi.Güvenç, “İnşallah bu seçimde ülkemiz yeni bir güç olarak çıkacak. Yüz yıllık coğrafyamızda oynanan oyunlar nihayete erdirilecek” diye konuştu.

 Tatlıses katılamadı

Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Ses Sanatçısı İbrahim Tatlıses AK Partinin Aday Adayları toplantısına Amerika’da tedavi gördüğü için katılamadı. Tatlıses’e davetiye gönderildiğini belirten Zeynel Abidin Beyazgül; “ Tüm aday adaylarına olduğu gibi İbrahim Bey’e de davetiye gönderdik. İbrahim Bey Amerika’da tedavi görüyor. Bizi aradı ve katılamayacağını söyledi” ifadelerini kullandı.

  Aday adayları tek tek sinevizyonla tanıtıldı. Son olarak toplantıda tüm aday adaylarıyla çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!