olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
20 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Şanlıurfa Şoförler Odasına iddialı aday

Şanlıurfa  Şoförler Odasına iddialı aday
Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı'na aday olduğunu günler öncesinden açıklayan İbrahim Halil Çiftçi,2018 yılının Ocak ayında yapılması beklenen Genel Kurula sıkı ve oldukça iddialı hazırlanıyor.Çiftçi, “Biz koltuk hastası değiliz ki seçim zamanı caddeye inelim biz her zaman halkız halkın içindeyiz” dedi.

İbrahim Halil Aslan/Şanlıurfa OLAY

ŞANLIURFA Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası  Başkan Adayı  İbrahim Halil Çiftçi Olay Gazetesini ziyaret ederek çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Yıllardır  bu camianın içerisinde olduğunu ifade eden İbrahim Halil Çiftçi, şoför ve nakliyeci esnafının bir ferdi olduğunu kaydederek,  “Camiamızın sorunlarını, eksiklerini ve yapılması gerekenlerin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Allah izin verirse, şoför ve nakliyeci arkadaşlarımda teveccüh gösterirlerse onlarla birlikte gerekli bütün hizmetleri ve çalışmaları yapmak istiyorum” dedi.

Esnaf mağdur durumda
Şoför ve nakliyeci esnafından destek beklediğini kaydeden Çiftçi,  daha güçlü bir meslek odasına ihtiyaç duyulduğu için aday olduğunu ifade etti.Şanlıurfa'da şöför esnafının mağdur durumda olduğunu aktaran Çiftçi, esnafın hak ettiği değeri görmesi için göreve talip olduğunu vurguladı.

Koltuk sorunumuz yok
Çiftçi,şöyle konuştu: “Esnafımın sorunlarını taraflar ve muhataplarla kavga ederek değil konuyu masaya yatırıp akli selim içinde çözeceğiz. Bizim sorunumuz koltuk sorunu yada birilerinin makam ,mevki sorunu değildir. Bizim meselemiz esnafımızın hak ettiği yere gelmesidir. Atalarımız der ki, 'yol yürüyenin, emanet taşıyanındır' diye. Eğer nasip olur da, emanet omuzlarımıza yüklenirse; sorunlarımız var, çözüm ve çarelerini ise belli bir grup veya zümreyle değil, üyelerimizin teveccühünü kazanan temsilciler ile beraber çözeceğiz.Odamızın sorumluluk sahasına giriyor olmasına rağmen çözüm bulunamamış sorunlarımız var. Odamız üyelerinin beklenti ve bir takım talepleri var. Bu açmazları hep birlikte olarak, el ele omuz omuza vererek çözeceğiz. Bizim bir yol haritamız var ve bu haritada söz sahibi olacak olan da, üyelerimizdir. Biz grupların, zümrelerin, belirli kişi ya da kişilerin değil, A'sından Z'sine varıncaya kadar sadece ve sadece üyelerimizin hizmetinde olacağız. Çünkü biz insana hizmet etmenin, halka hizmet vermenin, Hakk'a hizmet etmek olduğunun şuuru ve bilincini taşıyoruz. Bu minvalde altını çizerek ifade etmek istiyorum ki; sadece ve sadece üyelerimizin gören gözü, konuşan dili ve işitan kulağı olacağız. Üyemizin sorununu kendi sorunumuz belleyecek, üyemizin problemini çözmemiş rahat etmeyeceğiz. Muradımız da budur, hedefimiz de budur, gayemiz de budur.”

Esnafımızın nefes almasını sağlayacağım
Oda Başkanı seçildiği takdirde bütün mesaisini esnafın sorunlarına ayırarak sıkıntıları gidermek için harcayacağını belirten İbrahim Halil Çiftçi, “ Esnafımız arasında kişi ayrımı yapmayacağım. Odamın kaynaklarını doğru dürüst kullanacağım, asla çarçur etmeyeceğim. Araç sigortalarının makul seviyelerde yapılması için gerekli girişimlerde bulunacağım. Esnafımızın 'çiftçi Bağ-Kur'unda olduğu gibi makul bir prim ödeyerek sosyal güvence kapsamına alınması için girişimlerde bulunacağım. Süpermarketlerin, alışveriş merkezlerinin, otellerin, bankaların araç kiralama yerlerinin servisçilik yapmalarını engellemeye çalışacağım. Oda başkanı seçilirsem yalnızca bu işi yapacağım. Tüm mesaimi esnafımızın sıkıntılarını gidermek için harcayacağım böylece esnafımızın nefes almasını sağlayacağım ”diye konuştu.
 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!