olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

ŞANDER’den 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı mesajı

ŞANDER’den 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı mesajı
Ankara Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER, 2016 -2017 eğitim- öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ŞANDER Yönetim Kurulu adına Başkan Mehmet Çiçek’in yayınladığı mesajı şöyledir:

“Saygıdeğer öğretmenlerimiz, çok sevgili öğrencilerimiz, kıymetli velilerimiz,  yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanı içinde sizleri  selamlıyoruz.

2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerinin ve ülkenin her köşesinde büyük fedakarlıklarla hizmet veren öğretmenlerimizin coşkusunu yürekten paylaşıyoruz. 

Toplumların kalkınması rahat ve huzura ulaşmasının tek yolu bireylerinin iyi bir eğitim almasından geçmektedir.

Bilgi en büyük güçtür. Eğitime değer vermek, eğitimi olmazsa olmazların içine almak, çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bunu başarabilen toplumlar, kalkınmayı çağdaşları olan toplumlara göre daha önce başarabilmiş toplumlardır. Bunu başaramayan toplumların kaderi ise geri kalmışlığın içinde kalmak olmuştur.

Eğitime ve insana yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğunu biliyor bu anlayış içinde geleceğe yön verecek yeni eğitim projelerinin hayata geçirilmesini temenni ediyoruz.

Ankara Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER’in kuruluş amaçlarından biri de eğitime destek vermektir. Bu itibarla Derneğimiz öğrencilerimizin eğitimlerine katkı amacıyla Ankara’daki üniversite öğrencilerimize hayırsever hemşerilerimizin katkısıyla her yıl burs vermektedir. Geçtiğimiz eğitim yılında 60 öğrencimize burs imkanı sağladık. Burs alan bu öğrencilerimizden 20 kadarı mezun olarak hayata atıldılar.

Bu yıl da Hayırsever hemşerilerimizin desteğiyle öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunmaya çalışacağız.

Sevgili öğrencilerimiz, Saygıdeğer Öğretmenlerimiz,

Yeni bir eğitim öğretim yılına başladığımız bu günde yeni öğretim yılının huzurlu, güvenli ve kardeşlik ortamı içinde geçmesini temenni ediyoruz.

 Başarılarınızın daha yükseklere çıkması sizlerin daha çok çalışmasıyla mümkün olacaktır. Bunu gerçekleştireceğinize de inancımız tamdır.

Şahsım ve Ankara Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER Yönetim Kurulu adına, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyoruz.

 

Saygılarımızla'' 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!