olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Şair ve Yazarlar, Aydın’dan misafirleri ağırladı

Şair ve Yazarlar, Aydın’dan misafirleri ağırladı
Gazeteci ve Yazarlar Platformu kentte görev yapan Gazeteci, Yazar ve Şairleri Halilurrahman içindeki İbrahimi Mekanda kahvaltıda buluşturdu. Toplantıya Aydın ili Nazilli İlçesi Bedensel Engelliler Derneği üyeleride katıldı.

Aziz Budak / Ev sahipliğini Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi’nin yaptığı sabah kahvaltısına MÜSİAD Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin, Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Hülya Kaymaz, Nazilli Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ayşe Hişit Çınkıt ve Yönetim Üyeleri, Yazar Misbah Hicri, Fuat Rastgeldi, M. Sıtkı Aloğlu, Mehmet Emin Kuş, BAYŞAD Başkanı Salih Bencik, Olay Gazetesi’nden Aziz Budak ve Bilal Bebe,  Şafak Gazetesi’nden Ömer Dodanlı, Şair Remzi Kara, Musa Kaldı, Yazar ve Emekli Bir Sen Başkanı Mehmet İmre katıldılar.

\"\"

Keyifli bir sohbet ortamında buluşan gazeteci ve yazarlara bir açıklama yapan ev sahibi Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi,  “Bu güzel insanlarla bir arada olmaktan büyük memnunluk duyuyorum. Bu toplantımızda Aydınlı misafirlerimizde yanımızdalar kendilerine hoş geldiniz diyorum.

Buraya teşrif eden Şair-Yazar ve gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Hülya Kaymaz, yaptığı konuşmada, “Şair-Yazar ve gazetecilerle bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma ortamının yaratıldığından dolayı emekleri ve katkıları geçen herkese teşekkür ediyorum. Derneğimiz çalışmalarını aralıksız olarak yürütmektedir. Kentimizin en önemli sorunlarından biri olan Madde Bağımlılığı ile Erken evlilik konusu ön plandadır. Ayrıca kadın ve çocuklara yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.” Dedi.

\"\"

MÜSİAD Şube başkanı Abdurrahman Yetkin ise Şanlıurfa’da STK- Kamu işbirliğinin çok önemli olduğunu açıklayarak, “Urfa’da yapılması gereken çok şey var. Ama, biz boş işlerle uğraşıyoruz. Toplum olarak biraraya gelmeliyiz, tartışmalıyız birbirimizin fikirlerinden istifade etmeliyiz. Çalışmalarımız yurt içi ve yurt dışında devam etmektedir”dedi.

Şanlıurfa’da gördüğü sıcaklığı hiçbir zaman unutamayacağını aktaran Nazilli Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ayşe Hişil Çınkıt ise, “İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığınca kabul edilen derneklere hibe yardımı kapsamında yararlandığımız yardımdan dolayı 81 ilden gelen engellileri Nazilli’de ağırladık. 81 İlden gelen engelliler Nazilli’de birlik beraberlik ve dostluk mesajı verdiler. 81 ilin insanları Nazilli’de kaynaştılar. Şu an ise81 ilde engelliler buluşuyor projesi çalışmasını yaptık. Şu an 60 kişilik bir kafile ile Turizmde öne çıkan tarihi yerleri görme kapsamında Şanlıurfa’ya geldik. Urfa’da Balıklıgöl, Halfeti,Harran gibi tarihi ve turistik yerleri gezeceğiz. Bu gezimizin amacı ekonomi durumu iyi olmayan engellileri sosyal aktivite kapsamında düzenlenen bir programdır. Bu gezilerde dayanışma ve kaynaşmaya büyük önem vermekteyiz. Şanlıurfa’da çok sıcak bir şekilde karşılandık. Şu an kentin Şair-Yazar ve Gazetecileriyle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

\"\"

 

Remzi Kaya, ise Nazilliden gelen misafirleri okuduğu birbirinden güzel şiirlerle renk kattı.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!