olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
20 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Özışık bu sefer belgelerle Eyyübiye Belediyesine yazdı

Özışık bu sefer belgelerle Eyyübiye Belediyesine yazdı
www.internethaber.com köşe yazarı Süleyman Özışık, geçen günlerde yazmış olduğu köşe yazısı Şanlıurfa'da gündeme bomba gibi düşmüştü

Şanlıurfa siyaseti, bir süredir yayınladığı belglerle Şanlıurfa gündemine oturan köşe yazarı Süleyman Özışık'ın da kafasını karıştırdı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Süleyman Özışık, Şanlıurfa'da bazı AK Parti İlçe Gençlik kolları başkanlarının belediyelerde taşeron işçi olarak çalıştığını iddia ederek Şanlıurfa gündemine oturmuştu. 

Resmi twitter hesabından ortaya attığı iddialarda sözü geçen isimler ve kurumların yanlış verilmesi Özışık'ın yazılarını revize etmesine neden oldu. 

 

'Erdoğan Kimlerden bahsediyor' başlıklı yazısında AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk'ü hedef alarak, Şanlıurfa siyasetine değindi. Özışık, "Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk, kendisini Acemoğlu Sosyal Hizmetler Limited Şirketi'nin personeli olarak gösterip, Eyyübiye Belediyesi'nde taşeron işçi olarak işbaşı yapıyor" dedi. 

Süleyman Özışık'ın 'Erdoğan Kimlerden Bahsediyor' yazısı

Bu yazı üzerine dün akşam Haliliye Belediyesi, yazılı bir açıklama yaparak. Konunun Haliliye Belediye'si ile ilgili olmadığını ileri sürdü. 

Haliliye Belediyesinden yapılan açıklamada; www.internethaber.com internet sitesinde, bizzat Haliliye Belediyesinin ismi geçerek yayımlanmış olan köşe yazısında bahsedilen kişiler ve bu yazıya istinaden sosyal medyadaki paylaşımlarda bahsedilen kişiler, kesinlikle Haliliye Belediyesinde çalışmamaktadır. Haliliye Belediyesi bünyesindeki herhangi bir şirkette de çalışmamaktadır. denildi.

İşte Haliliye Belediyesinden yapılan o açıklama

Süleyman Özışık, Haliliye Belediyesi'nin yalanlama mesajının ardından resmi twitter hesabından bugün yine gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya attı.

Özışık, Twitter hesabından yaptığı açıklamada: "SGK kayıtları, maaş bordroları ve işe giriş belgeleri olmasına rağmen Haliliye Belediyesi Abdulhamid Geçili bizde çalışmıyor' açıklaması yaparak yalanlamaya çalışıyor.  Belediye Başkanı Sayın Fevzi Demirkol beyefendi beni mahkemeye vereceğini açıklamış ama umarım mahcup olmaz. Çünkü elimdeki belgeler yanıldığını veyahut yanıltıldığını gösteriyor."

İşte o açıklama ve belgeler;

Edessa TV

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!