olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
20 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Özçınar, o iddialara cevap verdi

Özçınar, o iddialara cevap verdi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, son günlerde sosyal medya üzerinden yapılan haksız algılara cevap verdi. Sosyal Medya üzerinden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün ziyaret ettiği esnaflara zabıtalar tarafından ceza kesiliyor algısına cevap veren Özçınar, sosyal medyadaki iddiaların asılsız olduğunu duyurdu.

 

Kent merkezi içerisinde yer alan ve yaklaşık 6 ay önce tebligat yapılarak taşınması istenen mermerci esnalarına yapılan tebligatlara rağmen taşınmayan ve eski olan makbuzların yeni makbuz gibi gösterip ‘’Büyükşehir Belediyesi, Belediye kadroları ve Zabıta ekiplerine’’ yönelik yapılan haksız eleştirilere sosyal medya üzerinden cevap veren Özçınar, “Allah Adildir. Adil olanları Sever’’ dedi.

Büyükşehir belediyesine yönelik bilinçli bir şekilde algı yöntemi ile saldırıldığına dikkat çeken Özçınar, sosyal medya üzerinden 8 maddelik bir cevap yazdı. Özçınar, haksız yere yazılan bir makbuzun olması halinde gerekli birim hakkında derhal işlem başlatacaklarını duyurarak şu maddelere yer verdi.

1-267 bin Tl meblağ Ceza kesilmemiştir.

2-12 Temmuz 2018 tarihinde Mermerci Esnafımıza Yeni sitelerindeki yerlerine taşınması İçin tebliğat verilmiştir.

3-23 Ekim 2018 tarihinde iş yeri bittiği halde taşınmayanlara 259 tl yasal işlem yapılmıştır.

4-Bu işlemin yapılma gereği İşyeri bittiği halde taşınmayanlar hakkında kapatma kararı alınabilmesi için zorunlu bir yasal işlemdir.

5-Mermerciler Kooperatif Başkanı ve Esnafla yapılan toplantıda bu karar 7 Eylül 2018 tarihi de alınmıştır.

6-Mermerciler Kooperatif Başkanı ve Esnaf defalarca Belediyemize gelerek Yeni siteye taşınmayan 16 esnaf yüzünden yaklaşık 60 esnaf iş yapamamaktan mağduriyetlerini bize bildirdiler.

7-Taşınma kararı ve Tebligat yapıldığı tarihlere bakıldığında Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün İsminin açıklanmadığı görülmektedir.

8-Büyükşehir Zabıta Teşkikat üzerinden BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE yapılan bu haksız ALGI’yı kınıyor, Halkımızın Engin Ferasetine ve Sağduyusuna güveniyoruz.

“Allah Adildir.Adil olanları Sever.”

Özçınar, taşınmayan mermerciler esnafına kesilen 259 liralık cezanın yasal olduğunu ve kesilen cezaların Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün isminin açıklanmadan önceki tarihlerde kesilen ceza makbuzların olduğunu açıkladı.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!