olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Özcan’dan Olay’a ziyaret

Özcan’dan Olay’a ziyaret
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yar.Doç.Dr. Halil Özcan, partisinin Suruç ilçe kongresi sonrasında Şanlıurfa Olay Gazetesini ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürü Celal Çiftçi ile Şanlıurfa’nın sorunları ve yerel basının sorunları üzerinde konuştu. Milletvekili Özcan, basının önemini iyi bildiklerini belirterek üzerlerine düşeni yapabileceklerini söyledi.

Yetkilileri uyaracağız

Karşılıklı sohbet sırasında gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Celal Çiftçi’nin, yerel basının zor günler geçirdiğini ve destek olmalarını belirtmesi üzerine, “Basının önemini biliyoruz” diyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yar.Doç.Dr. Halil Özcan, “Şanlıurfa’da çok sayıda olan yerel gazete sayısının resmi olarak 8 tane kaldığını öğrendik. Bu durumun da işlerinizi azda olsa iyi yönde etkileyeceğini sanıyorum. Genede bilmediğimiz sorunlarınız varsa, ne yapmamız gerekiyorsa hukuk dairesi çerçevesinde elimizden geleni yapmaya çalışırız” dedi.

Başbakan, Bakan ve DEDAŞ yetkilileri ile toplanacağız

Milletvekili Özcan; Celal Çiftçi’nin Şanlıurfa’nın gündemden düşmeyen öncelikli sorunu olan elektrik konusundaki düşüncelerini ve neler yaptıklarını sorması üzerine de, “En önemli ve öncelikli olarak halledilmesi gereken sorunumuz. Sizden önce de bu konuda yine gazeteci bir arkadaşınızla görüştük. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Şanlıurfa’ya geldiğinde, kendilerinden elektrik sorunumuzu görüşmek ve çözüm bulmak maksadıyla, bütün vekillerimizle birlikte bir toplantı talebinde bulunduk. Enerji Batanımız Taner Yıldız olmadığından sağlıklı olmayacağını, Ankara’da DEDAŞ yetkilileri ve Bakanın olduğu bir ortamda bu sorunu dile getirip çözüm yolunu bulmamızın doğru olacağını söylediler. Bizde ilk fırsatta Ankara’da Başbakan, Bakan ve DEDAŞ yetkililerinin hazır bulunduğu bir toplantı düzenleyip elektrik sorununun bir an evvel çözüme kavuşturulmasını isteyeceğiz” diye cevap verdi.

Vekile teşekkür

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Celal Çiftçi ise, “Sayın Vekilimize teşekkür ediyoruz. İlimizin ve özellikle kendi bölgesi Akçakale ve Harran ilçelerinin sorunları ile yakından ilgilendiğini görüyor ve biliyoruz. Kendisine de güvenimiz tam olduğundan yerel gazetelerin sorunlarının giderilmesi, ekonomik durumlarının iyileştirilmesi, Bakanlık ve Basın İlan Kurumu nezdinde girişimlerde bulunmaları konusunda desteklerini istedik. Biz kendilerini çok iyi tanıyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi hangi proje hazırlığında?

Ziyaret sırasında hazır bulunan Olay Gazetesi Köşe Yazarlarından Hüseyin Güzel ve Celal Bucak ta, Vekil Özcan’ın, Büyükşehir Belediyesinin yapacakları çalışmaları ve neler yaptıkları konusunda kamuoyunu bilgilendirmeleri gerektiğini, zira seçim öncesi 763 proje gerçekleştirecekleri vaadinde bulunulduğunu, bu konuda nasıl bir hazırlık içersinde olduklarını basın yoluyla Şanlıurfalılara anlatmaları gerektiğini iletmelerini istediler. 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!